Погода: 5°C

Понеділок, 13 листопада 2017 16:40 Прочитано 2098 разів

Місцеві жителі провели суботник на ділянці ДСО, тим самим показавши, хто є насправді господарем цієї ділянки

Автор

Згідно Конституції України:

Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу



Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією.

 

Кожний громадянин має право користуватися природними об'єктами права власності народу відповідно до закону. Власність зобов'язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству.

Держава забезпечує захист прав усіх суб'єктів права власності і господарювання, соціальну спрямованість економіки. Усі суб'єкти права власності рівні перед законом.

З такими думками, як власники національних багатств, вийшли на цей суботник місцеві жителі. До них приєдналися активісти ГО Територіальна Громада міста Ірпеня, Євген Мельничук і депутат ІМР Лаврентій Кухалейшвілі.

23584332 1510171675727943 792465175 o

Насправді, те що відбувалося на даній ділянці, а точніше знищення зелених зон Ірпеня, є злочин з боку посадових осіб, як співробітників ДСО, так і депутатів і співробітників ІМР. Перші винні, за підтримку кишенькового забудовника Карплюка, Антона Мирончука, фірма Орланінвестгруп, яки знищували дерева лісової породи. А другі, просто не звертали увагу на незаконне знищення дерев у місті, перед цим, ще у квітні місяці, поміняли, а вжє в червні скасували рішення ІМР, про зміну цільового призначення цієї землі, як помилкове. Після одно годинної розмови, про те, що реально відбувається на даній ділянці, що це є злочин, і те, що Український народ на правах РЕАЛЬНОГО власника, має право навести лад на цій землі, яку від їх імені передали в оренду ДСО, ідеологія Громади перемогла. Протидії з Поліцією (начальником ДСО та його підлеглими), закінчилася поясненням Громадою своєї позиції і доказом абсурдності дій начальника ДСО. В результаті, жителі долучилися до толоки і навели порядок на даній ділянці ДСО, при цьому зробили висадку 8 саджанців дерев. Співробітники ДСО від суботника відмовилися.

23584464 1510171699061274 327390015 n

Місцеві жителі домовилися про проведення ще одного такого суботника з висадкою чергової партії саджанців дерев у наступну суботу, тобто 18.11.2017 року о 12:00.

23602362 1510172599061184 1844785026 n

Від автора: Те, що сьогодні відбувається в Ірпені, є результатом ідеологічного прориву інформаційного вакууму в свідомості Громадянина України. Місцеві жителі, все більше вважають себе власниками національних багатств в Україні і готові боротися за своє Це дає надію, що в нашому місті рано чи пізно буде наведено реальний порядок, а місцеві царьки, найняті Слуги Народу, будуть сумлінно виконувати свої обов'язки, а не використовувати Народні ресурси для власного збагачення.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2098 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту