Погода: 14°C

Четвер, 19 жовтня 2017 14:18 Прочитано 2841 разів

Вперше в Україні відбудется соціальний проект "Всеукраїнський правовий диктант"

Автор

26 жовтня 2017 року Експертна юридична служба запрошує прийняти участь в “Всеукраїнському правовому диктанті”, який одночасно буде проходити в Києві, Львові, Тернополі, Одесі, Вінниці, Житомирі, Чернігові, Черкасах, Маріуполі.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі в місті Києві до Культурного простору AUTONOMOUS Державного підприємства “Кримський дім” за адресою вул. Михайла Омеляновича-Павленка,9 на 16 годину!

Media



Попередня реєстрація учасників: http://vpd.in.ua

“Всеукраїнський правовий диктант» - унікальний проект, призначення якого дослідити рівень правової грамотності громадян України, а також дати можливість кожному, хто бажає, пройти тестування та отримати результати своїх індивідуальних знань в області права.
Мета правового диктанту виявити найбільш гострі проблеми в сфері правової грамотності українців, дати можливість кожному, хто бажає, дізнатися свій рівень правової грамотності. За підсумками проекту будуть сформовані пропозиції для державних органів влади, що дадуть можливість суттєво підвищити рівень правової грамотності громадян України.

Проект підтримують такі громадські діячі, як Ахтем Сеітаблаєв та Андрій Куликов.

"Правові диктанти, з одного боку, є зрізом правових знань суспільства, з іншого - важливою складовою підвищення правової культури, без якої неможливі позитивні зміни в нашій країні", - Ахтем Сеітаблаєв, Генеральний директор ДП "Кримський дім".

Кожен громадянин зможе перевірити свій рівень правової грамотності з 5-ти самих публічних галузей права: сфера фінансів, сфера здоров’я, соціальна сфера, особиста сфера, безпека.

За результатами проекту буде створена загальна карта правового населення України.

Ведучі заходу в м. Києві – Ахтем Сеітаблаєв та Андрій Куликов.

Більш детально про проект: https://www.facebook.com/events/134748657169430

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2841 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту