Погода: 9°C

Вівторок, 19 вересня 2017 14:58 Прочитано 1984 разів

Завтра 20 вересня о 08:30 відбудеться засідання виконавчого комітету Iрпiнської міської ради

Автор

На розгляд членів виконкому винесено наступні питання: про внесення змін до рішення № 69 від 28.03.2017 р. «Про затвердження нового складу міської з питань безпечної життєдіяльності населення»; про внесення змін до затвердженого розміру плати за навчання по КЗ «Ірпінська дитяча школа мистецтв» (смт Коцюбинське) на 2017-2018 н.р.; про стан забезпечення теплопостачання будинків по вул.Садова, 61, 61-а, 61-в м. Ірпінь;



про надання згоди на представлення інтересів виконавчого комітету Ірпінської міської ради; про стан готовності підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурної призначення м. Ірпінь до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 роки; про затвердження тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого опалення, що надаються КПП «Теплоенергопостач»; про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення, що надаються ПКПП «Теплокомунсервіс»; про погодження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надає ТОВ «ЖИТЛОКОМ-СЕРВІС» (для мешканців житлових будинків за адресами: м. Ірпінь, вул. Полтавська, 55, 57; вул. Чехова, Університетська; вул. Северинівська) тощо.

Також у ході засідання виконавчого комітету планується розглянути питань управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства, питання містобудування та архітектури, комунальних підприємств «Ірпіньжитлоінвестбуд» та «Контроль благоустрою міста».

Загалом на розгляд виконкому запропоновано близько п’ятдесяти питань.
20.09.2017 для оприлюднення Страница 1

20.09.2017 для оприлюднення Страница 2
20.09.2017 для оприлюднення Страница 3

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1984 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту