Погода: 9°C

Неділя, 13 серпня 2017 03:02 Прочитано 4340 разів

Транспорт Ірпеня продовжує викликати питання

Автор
Транспорт Ірпеня продовжує викликати питання

В продовження теми, порушеної Порталом Ірпеня про свавілля перевізника ТОВ «Фастів-Автотранс» (Подробиці тут http://irpen.net.ua/blog/item/2274-marshrutka-420-novi-podrobitsi-svavillya), а конкретно про 420 маршрут, хочемо все ж таки якщо не докопатися до істини, то хоча б наблизитися до неї.



 

Як відомо в Додатку до паспорту маршруту зазначеного автобусу чітко прописано, що транспорт курсує від Ірпеня (БКЗ) і до Києва, АС «Дачна». І в пасажирів, які коротаючи час бігають очима в пошуках якого-небудь тексту, як і у наших читачів, які користуються послугами цього маршруту логічно виникло питання: «ШО?!».

А справа в тому, що автобус може їздити лише від автостанції до автостанції. Так, фактично туди ніхто не їздить, замість того раз в тиждень спеціально навчена людина їде туди з журналами, підписує, не задарма звичайно, і все. Логічно, що їздити до «Дачної» відніме час, а отже зменшить кількість рейсів, в час пік розвернутися там автобусу буде важко, це ще додаткова проблема. А який з цього зиск перевізнику? Фактично ніякого, адже ті зекономлені копійки він витрачає на те, щоб зам’яти справу і не їздити до кінцевої. Це фактично та ціна, яку ми платимо, щоб в перевізника не боліла головонька, і, помітьте, обурюємося та все ж віддаємо свої гроші.

Але знову виникають все нові і нові питання, як от, наприклад, чи можна вважати площу на БКЗ автопарком?! І допоки ми себе будемо так зневажати, що терпітимемо відкриті плювки в обличчя?! Питання звичайно риторичні.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 4340 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту