Погода: 10°C

Середа, 02 серпня 2017 09:05 Прочитано 2362 разів

Системи безпеки та відеоспостереження для мешканців Ірпеня та Приірпіння на реальних прикладах

Автор Nadzor.ua
Системи безпеки для мешканців Ірпеня та Приірпіння на реальних прикладах

Ні для кого не буде новиною, що в Ірпені, як і в всьому Приірпіння зараз дуже високий, криміногенний стан. Це сумна та тривожна ситуація, що особливо посилилася в останні роки. Як звести ризики втрати майна до мінімального розповімо в цій статті. 




За інформацією Головного управління Національної поліції в Київській області, статистика крадіжок за останні місяці наступна:
Упродовж п’яти місяців 2017 року, всього зареєстровано 12416 кримінальних правопорушень. Розкрито 3 747 злочинів.
На 10,3% збільшилася кількість квартирних крадіжок – 655.
Кількість крадіжок з приватних будинків – 860.
Джерело: www.npu.gov.ua

 

Судячи з наведених даних, криміногенна обстановка, в Київській області, ще досить сумна.

Відеокамери в Ірпені

До речі, на нашою думку, можна зробити припущення, що мешканці приватного сектору завжди були більш схильні до самостійного облаштування своїх будинків, різного типу систем безпеки та самозахисту, оскільки, в критичній ситуації вони, як правило, залишаються сам-на-сам з проблемою крадіжок та захисту себе і своєї території. Тому, знаходячись на території приватного сектору, можна значно частіше зустріти, наприклад, встановлені системи відеоспостереження, або сигналізації, яких точно менше побачиш у багатоквартирних будинках.

При вибірковому спілкуванні, з мешканцями багатоповерхових будинків, на предмет того, чому вони можуть більше довіритись, для захисту свого помешкання, то це будуть: броньовані двері, консьєржі, добрі сусіди, та навіть бабці, що відпочивають на подвір’ї будинку. Більш-менш заможні мешканці користуються послугами державної, або приватної служб охорони, для чого встановлюють спеціалізоване обладнання та датчики і щомісяця сплачують вартість послуг (абонплату). Не так частіше, використовуються системи відеоспостереження та GSM-сигналізації, бо, на думку людей, це вже дорогий та не дуже дієвий спосіб охорони для квартир. Спробуємо розібратись в останньому більш детально.
Для цього, ми завітали до офісу компанії Інтернет-магазину «Nadzor.ua», що спеціалізується на системах відеоспостереження, сигналізації та системах контролю доступу.
Фахівці цього магазину, деякі з яких також є мешканцями Ірпеня, поділилися з нами своїми думками, що до того – чи варто встановлювати відеоспостереження, або сигналізацію в своїй квартирі для захисту від крадіжок; вартості таких систем та їх дієвості.

На власному прикладі їх офісу та квартир, нам показали і розповіли наступне:
«На справді, не все так безнадійно і дорого, як може скластися перше враження у звичайної людини, яка не має досвіду з використання подібних систем. Маючи доступ до різноманітних систем безпеки, і як безпосередній представник деяких з них на ринку України, ми – фахівці Інтернет-магазину Nadzor.ua, підібрали найбільш оптимальний варіант набору необхідного обладнання. Звісно ж для цього, ми пройшли чималий етап вивчення та іспиту різноманітних пристроїв та конфігурацій. Ми проводили власні дослідження на предмет того, що на нашу думку буде працювати найбільш ефективно, матиме непогану автономність, пристосованість до роботи з мобільними додатками, та, в цілому, буде не надто дорогою системою і без додаткових витрат.

В результаті, комплекс включив в себе наступне: бездротовий комплект сигналізації Ajax з внутрішньою сиреною, датчиками руху, датчиком відкриття дверей, а також централь та пульт керування. До речі, сигналізації Ajax – це програмно-апаратні рішення українського виробництва.

ajax plus foscam c2 kit

До складу системи також входить і IP-відеокамера Foscam C2, що теж працює по бездротовій мережі Wi-Fi, має компактні розміри та режим нічної зйомки.
Такий комплекс обладнання дуже швидко набрав популярності не тільки серед наших клієнтів, але й серед багатьох наших працівників та, в деяких випадках, їхніх родичів. Все це завдяки тому, що такий комплекс обладнання легко встановлюється споживачем самостійно і має високу ефективність.
І справді, ці пристрої і датчики виглядають досить сучасно та мають невеликі розміри. Все це можна з легкістю самостійно розмістити по квартирі, в потрібних місцях, та налаштувати зв'язок з мобільним додатком. Усі датчики встановлюються та налаштовуються дуже легко.

У разі складнощів, до речі, можна звернутися у відділ технічної підтримки Інтернет-магазину Nadzor.ua і отримати необхідну консультацію з підключення та налаштування бездротової сигналізації.
Приклад розміщення комплекту сигналізації Ajax з IP-відеокамерою Foscam C2 в квартирі.

Видео камеры Ирпень

А як же працює така система і навіщо потрібна відеокамера? Назвіть, будь ласка, основні принципи користування нею.
Тут все дуже просто. Якщо спрацює якийсь датчик, то ви, ро перше, отримаєте відповідне сповіщення на мобільний додаток Ajax. По друге, у вашій оселі спрацює внутрішня сирена. І от в цьому випадку камера буде як раз дуже доречною. Ви можете зайти на неї, використовуючи також мобільний додаток, і подивитись на те, що відбувається зараз в середині приміщення.
Бувають випадки, коли з тих, або інших причин, спрацьовують датчики – помилкова тривога. Це може статися з будь яким обладнанням. А за допомогою камери відеоспостереження, у вас є можливість переконатися у помилковості, або підтвердженні тривоги.

Далі, ваші дії можуть бути наступні: викликати поліцію; сповістити сусідів, друзів, або родичів, що мешкають поруч з вами; увімкнути зовнішню сирену, для відлякування сторонніх осіб.
У випадках, коли спрацьовують датчики задимлення, або затоплення, ваші дії можуть бути, приблизно, такими ж: перевірити ситуацію по відеокамері та викликати відповідні служби, для убезпечення свого помешкання від лиха.

 

*Датчики задимлення та затоплення, входять до професійного комплекту сигналізації Ajax Kit Pro та Ajax Home Kit, або комплектуються окремо.
Отже, якщо і Вас зацікавила подібна система безпеки для квартири, будинку або офісу, Ви можете звернутись до представників Інтернет-магазину Nadzor.ua, де Ви можете проконсультуватися або придбати такий комплект сигналізації Ajax з IP-відеокамерою, доступного за наступним посиланням. Також у вас є можливість обрати колір обладнання – білий, або чорний.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2362 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту