Погода: 12°C

Середа, 08 лютого 2017 15:11 Прочитано 3464 разів

Коли в Ірпені відкриється Novus-Eхpress?

Автор Олена Москаленко

Поки жителі мікрорайону «Синергія-2» очікують відкриття супермаркету «Novus-Eхpress», редакція Інформаційного порталу поцікавилася в Ігоря Оверко, забудовника житлового комплексу Синергія, чому цей Novus йде з приставкою «Eхpress», коли ж нарешті він відкриється і наскільки сильним виявиться вплив конкуренції нового супермаркету на магазин «Наш край», розташований буквально в сусідньому будинку.



«Дійсно відкриття затримується - підтвердив Ігор Оверко.
- Це пов'язано з погодними умовами. Через снігопади і хуртовини не можуть виїхати з Дніпра машини з холодильним обладнанням.

SAM 0677

Асортимент в магазині буде представлено повністю, як і в інших супермаркетах цієї лінії, тільки його обсяги становитимуть 70% від стандартних.
Поки йде підготовка до відкриття, персонал нового супермаркету проходить стажування. Всього в магазині будуть працювати близько 20 осіб персоналу, включаючи технічних працівників і охорону.

«Novus-Eхpress» - це новий продукт знайомих нам супермаркетів. Він стає більш пластичним в прив'язці до місцевості і будемо сподіватися, що він відкриється в потрібному місці і вельми доречно для жителів нашого нового мікрорайону.

SAM 0682

Що ж стосується конкурентноздатності магазину «Наш край», розташованого поблизу, то він своє завдання виконує: забезпечує мешканців прилеглих будинків всім необхідним. Власники магазину кажуть, що він працює з іншою категорією покупців і буде прибутковим і надалі.

На цій оптимістичній ноті закінчилося наше інтерв'ю і, будемо сподіватися, що з настанням перших теплих днів в новому мікрорайоні Синергія-2 відкриється новий «Novus-Eхpress», на заздрість конкурентам і на радість жителям. Перший в Ірпені, трохи іншого формату, але такий же щедрий, з хорошим сервісом, сумлінним персоналом і різноманітним асортиментом.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3464 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту