Погода: 11°C

Понеділок, 30 січня 2017 23:01 Прочитано 3776 разів

30 січня відбулося перше судове засідання забудовника "Орлан-Інвест Груп" проти журналістів

Автор
30 січня відбулося перше судове засідання забудовника "Орлан-Інвест Груп" проти журналістів

У понеділок, 30 січня, о 14.00 в міському суді Ірпеня відбулося перше судове засідання за позовом будівельної фірми «Орлан-Інвест груп» проти журналістів К.Хафізова і З. Замойського.



Незважаючи на те, що журналісти не робили звернення із закликом підтримати своєю присутністю, до суду прийшло близько десятка людей: члени Національної спілки Журналіст, редактора інших видань, просто місцеві жителі.

saranykjpg

Судовий процес вела суддя Саранюк Людмила Павлівна, вона ж голова Ірпінського суду

Адвокат Хафізова запропонував допитати свідків, на чиїх заявах базується обвинувачення, тому що є підозри, що це близькі до забудовника люди, позивач виразно був проти. Суд. Тимчасово відклав це питання.

У свою чергу адвокати «Орлан-Інвест Груп» наполягали на забороні відеозйомки судового процесу, але суддя дозволила зйомку.

advokaty orlan

адвокати позивача


Адвокати «Орлана» додали до документів справи, ще й вчорашню статтю, посилаючись на те що документи зі справи не повинні були бути віддані розголосу (дивна думка, відправляючи журналістам всі свої документи)

Адвокат Хафізова підготував досить об'ємне заперечення до позову, крім того Зореслав Замойський не зміг вчасно ознайомитися з документами справи, тому суд взяв перерву до 1 березня 2017. Г.

Відео суду готується до публікації. Наша редакція буде викладати відео з кожного судового засідання.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3776 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту