Погода: 8°C

Понеділок, 30 січня 2017 21:56 Прочитано 1944 разів

У перенесенні здачі скандальної новобудови ЖК «Єсенін» винна ... зима

Автор
У перенесенні здачі скандальної новобудови ЖК «Єсенін» винна ... зима

. Представник фірми «Орлан-Інвест» на форумі, присвяченому одному з їх новобудов - ЖК «Єсенін», підтвердив чутки, що будинок не буде зданий у 4 кварталі 2016 року. Натомість, здача очікується у 2 кварталі 2017 року.



2017 01 30 10 48 32

Таке перенесення забудовник пояснив ранньою і суворою зимою, і як тільки температурний режим дозволить, то об'єкт буде зданий. На тому ж самому форумі користувачі пишуть, що виявляється, що на деяких сайтах об'єкт вже вважається готовим, а документи вже видають у січні 2017 р. Така явна брехня обурила користувачів форуму.

2017 01 30 09 52 35

 

Крім того, користувачі того ж форуму обговорили і суд над журналістами, звинувативши забудовника у тому, щоб краще б він вчасно об'єкт здав, а не бігав за місцевими журналістами.

2017 01 30 09 50 42

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1944 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту