Погода: 7°C

П'ятниця, 27 січня 2017 21:05 Прочитано 2218 разів

Позачергова 27 сесія 7 скликання: лайка при дітях та допомога «своєму-забудовнику»

Автор
Позачергова 27 сесія 7 скликання: лайка при дітях та допомога «своєму-забудовнику»

27 сесії відразу претендує на рекорд адже саме 25 числа депутатам дали всього 10 хвилин на ознайомлення з Проектами Рішенні сесії, про це повідомляють депутати від Свободи. Раніше ці документи, з позачергових сесій, депутатам давали хоча б за ніч.

Media











 2017 01 27 20 09 13

Порадував депутатів своїм явищем член фракції БПП Аркадій Кабрінец, чому були дуже раді колеги, взагалі атмосфера радості і веселощів незмінний атрибут будь-якої сесії міської ради Ірпеня.
Спочатку сесії депутати привітали колег з днем ​​народження, було і нагородження волонтера з Коцюбинського, окремо відзначимо нагородження грамотами команду регбістів з Ірпеня. Після чого депутати приступили до розгляду порядку денного.

Рекби Ирпень

Крім нестримного веселощів постійним атрибутом сесії є одне або кілька рішень на користь наближених до влади забудовників, наприклад, на 27 сесії, в 10 питанні є знайоме прізвище депутат від «Нових Обличч» Оверко. Як завжди, за колегу забудовника депутати голосували тільки «ЗА», таке ж рішення депутати приймаю при будь-якому питанні в порядку денному де фігурує це прізвище. Причому в даному випадку сесія є позачергової і подібні питання не повинні розглядатись, але  нікого з депутатів (крім «Свободи») це не хвилювало. Шкода, що глава Ірпінського БПП не знає цих законодавчих норм, та голосує в унісон з "Новими обличчями", тим самим завдаючи репутаційний шкоди не тільки своєму іміджу, а й іміджу Президента України.

kodex

2017 01 27 19 57 37

DSC 1157

Депутат Максим Плешко погодився з наказом Президента України «про створення національного природного парку« Голосіївський »» і запропонував підписати меморандум про співпрацю з підготовки пропозицій упорядкування. Хоча ще минулого місяця на цьому місці, за бюджетні гроші, він пропонував створити регіональний ландшафтний парк «Біличанський».
посилання на тему http://irpen.net.ua/item/1963-irpinska-miska-rada-proti-ukaza-prezidenta-ukrajini

DSC 1160

Під час сесії Володимир Карплюк запропонував дати слово батька багатодітної сім'ї, яка була складом з 9 чоловік (одна дитина у лікарні). Батько подякував забудовникам Вишнякову, Оверко, Страховському і особисто Карплюку в особистої допомоги. Під час своєї промови він звернув увагу, що його сім'я сильно потребує поліпшення житлових умов і хочуть отримати яку-небудь ділянку саме для спорудження будинку для своїх дітей. Володимир Карплюк, зі слів батька, особисто давав команду допомогти цій родині, але ніякої реальної допомоги не було. Депутат Маркушин обгрунтував це тим, що ділянки є тільки "резервні" -  для сімей загиблих бійців. При цьому «відсутність землі» не заважає депутатам роздавати її своїм сім'ям (на фото ділянка Нелюбина, отримана в 2016 р), та давати гектари «своїм» забудовникам (Єсеніна 30-31, Мінеральна 7, 7Ж і Чехова, 27 і т.п .)

DSC 1173

nelybin

Хочемо зазначити вже звичну методику спілкування депутатів на сесії: депутат Максим Плешко, Олександр Маркушина і навіть Володимир Карплюк, прямо зі сцени дозволяли собі хамити, погрожувати та це все відбувалося в присутності малолітніх дітей. Так Володимир Карплюк, в пориві монологу, проговорився, що кожна сесія може стати для нього останньою. Що він мав на увазі, ми розкриємо в наступних статтях.

DSC 1176

ya uhozu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2218 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту