Погода: 9°C

П'ятниця, 25 листопада 2016 12:41 Прочитано 4696 разів

Річниця трагічних подій у справі вбитої студентки в Ірпені: усі крапки у справі до цього часу не поставлені

Автор
Ольга Сорока


25 листопада минає річниця з дня трагічної розв’язки у справі зниклої студентки податкового університету 21-літньої Ольги Сороки.  Нагадаємо, що Ольга зникла увечері 4 листопада 2015 року. Наступного дня у власному будинку було знайдено повішеного господаря будинку по вулиці Тургенівська, де винаймала житло студентка.

Media




Після цього на пошуки Ольги були кинуті значні сили правоохоронців, підключалися усі небайдужі люди. Справа вийшла на центральні телеканали.
Після сюжету на телеканалі «Україна» поліція нарешті здійснила повний обшук будинку та подвір’я, в якому мешкала Ольга. Зниклу найшли в гаражі. Її тіло було закопане в оглядовій канаві. На ньому були численні тілесні ушкодження.
Слідство зійшлося на версії, що Олю вбив господар будинку, який частенько випивав і вів себе у п’яному вигляді неадекватно. Після цього він покінчив життя самогубством, повісившись. Без відповіді залишилися запитання, а хто причинив повішеному тілесні ушкодження, зокрема й ножові поранення?
Інші версії стосовно того, хто міг вбити Ольгу та можливо і її квартиро власника, слідство лишило без особливої уваги.

Далі події справи не завершилися. Поховали Ольгу лише у квітні 2016 року на ірпінському цвинтарі в могилі під номером, як труп, що невпізнаний. Справа у тому, що рідні Олі не впізнали тіло своєї дитини і продовжують стверджувати, що їхня донька до цього часу є пропалою безвісти. Крапку в справі не поставлено, і невідомо, чи будуть колись з’ясовані трагічні події листопада 2015 року в нашому місті.


BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 4696 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту