Погода: 10°C

Четвер, 24 листопада 2016 08:00 Прочитано 13292 разів

Приватні дошкільні заклади Ірпеня

Автор Наталія Черненко

     В місті Ірпені функціонують 7 дошкільних комунальних навчальних закладів та 1 дошкільне відділення НВО «Освіта». Також триває будівництво 2 нових ДНЗ: по вул. Г. Сковороди на 8 груп та по вул. Курортній – на 4 групи.
     Дошкільні навчальні заклади комунальної форми власності в Ірпені відвідують 2910 дітей відповідного віку, що становить близько 40 % від загальної кількості дітей дошкільного віку.




Станом на 14.11.2016 р. в загальній електронній черзі до комунальних ДНЗ перебуває 4824 дитини, на 2017 рік – 1317 дошкільнят (близько 2000 дітей залишилися з 2016 року). Дивлячись на таку статистику є закономірним розвиток мережі приватних дошкільних закладів у місті. Точної кількості таких закладів відділ освіти не має, адже не всі приватні підприємці вважають за необхідне співпрацювати з державними органами.
Ірпінський відділ освіти має інформацію лише про ті заклади, які мають відповідну ліцензію. Сьогодні лише 5 закладів у місті отримали ліцензії на діяльність з надання освітніх послуг у сфері дошкільної освіти:


• ПДНЗ «Фортеця»;
• ТОВ «Дитячий садок «Лімпопо»;
• Громадська організація «Центр сімейного розвитку «Щаслива родина»;
• ТОВ «Студія розвитку дитини «Грамотійка»;
• Фізична особа-підприємець Саханда Олена Анатоліївна.


     Ось як прокоментувала позицію відділу освіти Ірпеня щодо діяльності приватних дитячих закладів головний спеціаліст з дошкільного виховання Галина Заєць: «Враховуючи, що комунальні дошкільні навчальні заклади не можуть задовольнити запити батьків щодо суспільної дошкільної освіти їх дітей, управління освіти намагається тісно співпрацювати з приватними дошкільними навчальними закладами та розвивальними центрами для дітей, що проваджують освітню діяльність з дошкільнятами. Ключова позиція управління – ми допомагаємо, підтримуємо приватну ініціативу в наданні освітніх послуг у сфері дошкільної освіти. В той же час, спільно з приватними закладами пропонуємо батькам альтернативу у виборі форми здобуття дошкільної освіти для дітей».
Пропоную вам коротку характеристику приватних дитсадків та центрів, які функціонують в Ірпені.

     Приватний дитсадок «Limpopo»


     Приватний дитячий садок «Limpopo» знаходиться на вулиці Полтавській, 29-д у приватному секторі за залізничним переїздом. Є також ще одна філія за адресою вул. Пушкінська, 62-г.
Приміщення дитячого садка облаштовано з урахуванням санітарно-гігієнічних норм, зручні меблі, ігрова зона, обладнана всім необхідним для самостійних сюжетно-рольових ігор, безліч дидактичних ігор, барвистих посібників, сучасних матеріалів для дитячої творчості, просторі спальні і класи для занять. Їдять дітки в окремій їдальні. Для спортивних і музичних занять передбачений великий зал.
Заклад приймає діток з 1-го року, діти розподілені за віковими групами (ясельна, молодша, середня, старша), у кожній групі не більше 12 діток.
Режим дня – з 7.30 до 19.15, працює заклад також у режимі міні-садочку (до обіду).
Харчування – 5-разове, є можливість розробити індивідуальне меню для дитини.
У закладі наявний медичний контроль штатною медсестрою, проводиться квартування та дезінфекція приміщень.
В садочку застосовуються сучасні програми підготовки дитини до школи, які включають англійський, математику, музичні заняття, світ навколо нас, логіку, конструювання, ейдетику, творчість. Усі заняття проводяться з підгрупою (6 дітей), що забезпечує можливість індивідуального підходу до кожної дитини.
Вартість перебування у філії за адресою вул. Полтавська, 29-д: дитсадок повного дня – 3700 грн за місяць + 55 грн за харчування щодня; міні-садок – 2200 грн за місяць + 35 грн за харчування щодня.
Вартість перебування у філії за адресою вул. Пушкінська, 62-г: дитсадок повного дня – 4500 грн за місяць + 55 грн за харчування щодня; міні-садок – 2500 грн за місяць + 35 грн за харчування щодня.
Телефон: (066) 348-19-48, (098) 158-46-94.
Повну інформацію про садочок можна знайти на їхньому офіційному сайті: http://limpopo-club.kiev.ua

лимпопо

лимпопо1

     Приватний дитсадок «Mini садок»


     Розташований за адресою вулиця Спартака, 3. Має власну будівлю – сучасний котедж площею 300 кв. м, просторі ігрові приміщення, панорамні вікна, хороші меблі, сучасне опалення. Велика зелена територія з дитячими ігровими майданчиками, дерев’яними терасами, ландшафтним дизайном і газоном.
Дитсадок приймає діток від 1-го до 7-ми років у різновікові групи (ясельна, молодша, середня, старша), у групі – 5–6 діток.
Режим роботи – з 8.00 до 19.00, можна залишити дитину до 21 год або, навіть, цілодобово. Для діток, які постійно відвідують заклад, передбачена можливість перебування у святкові дні та вихідні. Не закривається у літній період.
    Харчування – 5-разове. Меню, розроблене дієтологом, включає фрукти, овочі, компоти, чисту воду, свіжі м’ясо і рибу.
    Дитсадок пропонує заняття англійською, музичні заняття, вправи на розвиток фізичних здібностей і координації рухів за авторськими методиками. Є штатний дитячий психолог.
   Вартість перебування – 4000 грн за місяць + 50 грн за харчування щодня.
   Телефон: (067) 701-99-33.
    Повну інформацію про садочок можна знайти на їхньому офіційному сайті: http://minisad.com/

мини садик

мини садик1

мини садик2

     Приватний дитсадок «Фортеця»


    Приватний дитячий садок «Фортеця» знаходиться на вулиці Суворова, 1-Ш.
Розрахований він на 140 дітей віком від 2 до 6 років. Загальна площа садочка – 2500 кв. м. У «Фортеці» є велика впорядкована територія, з дитячими майданчиками для кожної з семи груп, а також футбольне поле зі штучним покриттям. Будівля садка оснащена сучасним обладнанням і відповідає всім санітарно-технічним нормам влаштування й утримання дитячих дошкільних установ, є ігрова кімната, спортивна та актова зали, комп’ютерний клас, а також професійна кухня.
Режим роботи – з 8.00 до 19.00.
Харчування – 5-разове, вся їжа готується в пароконвектоматі, дієтсестра слідкує за дотриманням норм поживності, а також складає збалансоване меню з урахуванням всіх вимог.
Програма занять у садочку здійснюється за такими розділами: математична скарбничка; мова рідна, слово рідне; художня література; віконечко у природу та довкілля; чарівні фарби і талановиті пальчики; подорож у світ англійської мови; хореографія, музика, фізичний розвиток.
Вартість перебування – 5250 грн за місяць + 55 грн за харчування щодня.
Телефони: (044) 383-74-74, (044) 383-62-16.
Повну інформацію про садок можна знайти на їхньому офіційному сайті: http://fortecia.org.ua/

фортеця

фортеця1

     Сімейний центр розвитку «МИКОЛКА»


     Розташований за адресою вул. Лісова, 6к, оф. 118.
Режим дня – з 8.30 до 19.00. У режимі дитсадка заклад працює лише до 13.00, але на заняття можна приводити дитину й у другій половині дня.
Харчування – організоване харчування відсутнє. Якщо батьки залишають дитину на півдня, то їжу дають із собою.
Центр пропонує такі послуги для дітей: група неповного дня, розвивальні заняття, англійський та німецький для дітей, музичний розвиток, гра на барабанах Джембе, підготовка до школи тощо. Також є послуги для батьків з вивчення іноземних мов, проводяться тренінги, майстер-класи та цікаві зустрічі.
Вартість перебування – 2750 грн за місяць у разі перебування дитини з 8.30 до 13.00. За відвідування занять у центрі індивідуальний розрахунок оплати.
Телефони: (098) 640-34-49, (050) 746-15-36, (093) 998-07-86.
Сайт: http://www.mykolka.com.ua

Миколка6 n

     Приватний дитсадок «Київський»


     Садочок знаходиться за адресою: провулок Київський, 5. Займає двоповерхове утеплене приміщення, є автоматизована система контролю за кліматом, просторі кімнати для гри та відпочинку, дитячі ігрові майданчики та окремі навіси для кожної групи, загальна територія 8,5 соток.
Режим дня – з 7.30 до 19.00 (група повного дня) та з 7.30 до 13.00 (міні-сад). Є також програма «Інтенсив», заняття з логопедом, одноденні перебування.
Харчування – 5-разове, їжа власного приготування зі свіжих продуктів, м’ясні та молочні продукти фермерського виробництва.
Використовуються класичні методи навчання та виховання за програмами, затвердженими МОН України.
Вартість перебування – 4900 грн за місяць для групи повного дня, 3500 грн за місяць для міні-саду, одноразове відвідування – 300 грн за день.
Телефон: (068) 306-70-90.
Більше інформації на сайті: http://kyivskyi.com/

київський

      Дитячий клуб-садок «Лісова галявина»


     Заклад розташований у новозбудованому таунхаусі за адресою: вул. Толстого, 23а (перетин вулиць Толстого та Лермонтова). Приміщення облаштоване з урахуванням санітарно-гігієнічних норм: зручні дитячі меблі, обладнана ігрова зона, сучасні посібники та матеріали для дитячої творчості. Є власний обладнаний дитячий майданчик для прогулянок на свіжому повітрі.
Приватний клуб-дитсадок розрахований максимум на 10 дітей віком від 2,5 до 5 років – 2 групи (яслі/молодша та середня/старша) по 5–6 діток у кожній.
Режим роботи – з 8.00 до 20.00, є можливість залишати дитину за додаткову плату до будь-якого часу, навіть цілодобово й у вихідні.
Харчування – 5-разове, власного приготування.
Заняття: читання, математика, розвиток мовлення, письмо, англійський, квілінг, оригамі. За додаткову оплату: музика, танці, дитячий психолог.
Вартість перебування: 4000 грн за місяць.
Телефон: (050) 253-74-95.

лісова галявина1

лісова галявина2

 

лісова галявина3

    Приватний дитсадок «Андерсен»


     Розташований у приватному будинку на окремій огородженій території за адресою: вул. Тургенівська, 83 (вхід з вул. Садова).
Приймає діток з 1,5 року, у групі по 8–12 дітей.
Режим роботи – з 7.00 до 19.00.
Харчування – 5-разове, власного приготування.
Дитсадок пропонує сучасні дошкільні методики та авторські програми навчання, послуги масажиста, логопеда, психолога, заняття в басейні, англійський, цікаве дозвілля для батьків та дітей.
Вартість перебування – 4800 грн за місяць.
Телефон: (073) 045-22-26.

 

    Центр розвитку дитини «АБВГДейка»


    Розташований за адресою вул. авіаконструктора Антонова (Ленінградська), 8а (вхід з двору). Займає приміщення у багатоповерхівці площею понад 106 кв. м: дві великі світлі ігрові кімнати і затишний хол.
Центр пропонує послуги діткам від 6 місяців, у складі центру є міні-дитсадок для діток віком від 3 до 6 років.
Режим роботи – група неповного дня з 9.00 до 14.00.
Харчування – організованого закладом немає, батьки кладуть ланч-бокси із собою.
Заклад пропонує повний курс підготовки до школи та англійський.
Вартість перебування для групи неповного дня: разова оплата (1 день) – 100 грн, абонемент на 5 днів – 400 грн, абонемент на місяць – 1500 грн.
Телефони: (066) 444-14-43, (097) 751-15-11, (04597) 60-5-65, (063) 578-11-22.
Сайт: http://abvgdeyka.org.ua/

абвгдейка

абвгдейка

     Центр раннього розвитку «Абетка»


     Розташований за адресою пров. Гнатюка (Гайдара), 6 (біля паспортного столу в Ірпені).
Приймає діток з 2 до 6 років (дві різновікові групи – 2–3,5 роки і 4–6 років).
Режим роботи – 9.00 до 13.00, крім вихідних.
Харчування – організованого закладом немає, батьки дають із собою.
На заняттях у центрі використовуються відомі методики раннього розвитку та авторські програми.
Вартість перебування: 3 дні на тиждень (12 занять) – 1200 грн за місяць, 5 днів на тиждень – 1800 грн за місяць.
Телефон: (097) 005-90-90.
Сайт: http://abetka-irpin.com/

 

     Студія розвитку дитини «Грамотійка»


     Розташований в приватному будинку із власною територією за адресою 2-й Український провулок, 1.
Приймає діток від 1-го року до 7-ми.
Заклад працює у режимі повного дня (з 8.00 до 19.30), неповного дня (з 8.00 до 13.00), а також є групи з окремими програмами:
• група «Разом з мамою» (від 1-го до 3-х років), режим роботи – з 10.00 до 13.00;
• група неповного дня «Я сам» (від 2-х до 6-ти років), режим роботи – з 8.30 до 13.00;
• група «Готуємось до школи» (від 5-ти до 7-ми років), режим роботи – 3 17.30 до 19.30;
• група неповного дня «Веселий вечір» – інтенсив-курс для дітей від 3-х до 6-ти років, режим роботи – з 17.00 до 20.00;
• група «Уроки без мороки» – виконання домашніх завдань для дітей 1–4-х класів + дозвілля в ігровій, режим роботи – 13.30 до 16.30.
Програма «Грамотійки» – це комплексні та індивідуальні авторські методики, інтегровані з державною програмою про дошкільну освіту «Дитина» та відомими сучасними методиками раннього розвитку дитини.
Харчування – 4-разове, привозне, сніданку немає, вечерю батьки дають із собою.
Вартість перебування: дитсадок повного дня – 3800 грн за місяць, дитсадок неповного дня – 2100 грн за місяць.
Телефон: (068) 875-57-71.
Сайт: http://www.gramoteyka.com.ua/

     Центр сімейного розвитку «Щаслива родина»


     Розташований за адресою вул. Соборна (ІІІ Інтернаціоналу), 118/19 (будинок «Ліневич груп» біля Ірпінського ринку). Приватний дитсадок розташований за адресою: вул. Київська, 73в/1, у приватному будинку.
Центр є членом Всеукраїнської Асоціації Розвитку Дитини та Асоціації Свідомого Батьківства, працює за програмами Міністерства освіти і науки України, викладання проводиться виключно українською мовою, діти працюють у міні-групах, до кожної дитини – індивідуальний підхід, у своїй роботі використовує всесвітньо відомі методики раннього розвитку.
Центр пропонує як окремі заняття, так і перебування дитини у режимі дитсадка повного (з 8.00 до 19.00) та неповного (з 8.00 до 13.00) дня.
Заклад приймає діток з 2-х років, є дві різновікові групи, до 8 діток у кожній.
Харчування – привозне, замовляється у ресторані.
Вартість: дитсадок повного дня – 6500 грн за місяць, дитсадок неповного дня – 3500 грн за місяць.
Телефон: (073) 169-99-18.
Сайт: http://www.happy-family.net.ua/

 щаслива родина n

     Спеціалізований клуб закритого типу «Акваторія Клуб»


     Розрахований на батьків із дітьми, які мають відхилення в розвитку (аутизм, ДЦП, синдром Дауна).
Пропонує послуги акватерапії, каніс-терапію, АВА-терапію, різні види арт-терапії й нейротерапії.
Після співбесіди складається індивідуальна програма занять, терапевтична корекція поведінки здійснюється під постійним наглядом і змінюється залежно від отриманих результатів.
Запис на співбесіду за телефоном: (098) 782-01-90.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 13292 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту