Погода: 15°C

П'ятниця, 07 жовтня 2016 11:47 Прочитано 2707 разів

Будівельники в Ірпені зливають бетон у лісовій зоні

Автор Юрій Гонта

На електронну адресу «Порталу Ірпеня» надійшов лист від 6 жовтня, у якому місцеві жителі скаржаться, що в Ірпені біля будівництва ЖК "Шервуд Парк" (вул. Виговського, 1) на околиці лісової зони зливаються залишки бетону прямо на лісову стежинку. «Щоразу бетонна купа все вище й поступово просувається углиб лісу. Уперше ми помітили цей непотріб на початку літа. З того часу кількість цього будівельного сміття постійно збільшується. Є загроза, що там незабаром загинуть дерева.




Ми неодноразово бачили, як водії бетоновоза зливають бетону прямо біля будівництва, миють там свої машини. А тепер уже дісталися й до лісу.
Ми зверталися за допомогою до муніципальної варти Ірпеня. Її працівники обіцяли надіслати офіційний лист з відповіддю. Але у нас виникають сумніви, що це вирішить проблему», – пишуть представники ініціативної групи.
За відповіддю на лист редакція «Порталу Ірпеня» звернулася до муніципальної варти. Черговий повідомив, що працівники цієї міської служби «на території будування не знайшли, тому припис буде направлено поштою на адресу офісу». Ця відповідь з’явилася на сторінці КП «Контроль благоустрою міста» Ірпінської міської ради у мережі Фейсбук від 3 жовтня.

 

 

beton v lesu1

beton v lesu2

beton v lesu3

beton v lesu4

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2707 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту