Погода: 11°C

Середа, 05 жовтня 2016 13:48 Прочитано 1515 разів

Кікбоксери з Бучі – на п’єдесталі пошани

Автор Юрій Гонта

У столиці України із 30 вересня по 2 жовтня проходили змагання «Відкритий Кубок м. Києва та Київської області з кікбоксингу». Місто Бучу на них представили вихованці спортивного клубу "IPPON" – Олександр Калініченко (вагова категорія +69 кг у розділі кік-лайт), Гліб Білан (-47 кг – кік-лайт), Олександр Рак (-32 кг – лайт-контакт).




За словами тренера Романа Ковені, у важкій безкомпромісній боротьбі наші кікбоксери посіли високі призові місця. Так, Олександр Рак – наймолодший спортсмен клубу, дуже обдарований хлопчина, на якого покладаються великі надії, на цьому чемпіонаті став третім. А ось Олександр Калініченко, для якого це були перші змагання, – другим.
Мужній спортсмен Гліб Білан у запеклій боротьбі виборов перше місце. При цьому йому довелося показати справжній бійцівський характер та силу духу, адже фінальний поєдинок боєць проводив з травмованою ногою.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1515 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту