Погода: 15°C

П'ятниця, 04 березня 2016 17:16 Прочитано 15145 разів

В детском садике Ирпеня воспитательница побила ребенка

Автор
в Ирпене побили ребенка

Пользователь Facebook Мария Галушко в группе Ирпень опубликовало сообщение, о том, что 4 марта забирала побитого ребенка из садика "Сказка" т.к. его за то, что он не хотел ложиться спать побила воспитательница.  В свою же очередь воспитательница Вера Васильевна говорит, что ребенок просто отлежал щеку.



Марта Галушко:
Внимание родители! Сегодня в Ирпене после обеда (где-то в 14.30) забирали побитого ребенка с садика "Сказка" (пер.Героев на СМУ) группа "Виночок". Со слов ребенка: "не хотел ложиться спать и Вера Васильевна (воспитательница) ударила по лицу 2 раза". По факту разбирательства воспитатель все отрицает, сослалась что залежал щеку. Мы Написали заявление в полицию и сняли побои в травмпункте посмотрим на их действия. В среду еще пойдем к заведующему садика т.к. сегодня его не было уже на месте. Кидаю фотки, и еще раз, родители будьте бдительны, то в следующий раз может пострадать ваш ребенок!

в Ирпене побили ребенка

справка

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 15145 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту