Погода: 15°C

Середа, 24 лютого 2016 11:30 Прочитано 1297 разів

Cуд переніс слухання у справі позову про стягнення з Коцюбинської селищної ради боргу

Автор

    Апеляційний господарський суд Києва переніс на вівторок, 1 березня слухання у справі позову про стягнення з Коцюбинської селищної ради боргу на сумі понад 4 мільйонів гривень за начебто реконструкцію каналізації селища.

   Як вже писав «Портал Ірпеня», у 2012 році дві приватні фірми «Глосар» та» Край буд» уклали угоду і начебто провели роботи по реконструкції чотирьохсот метрів водоочистних мереж селища по вулиці Бакала. Це при тому, що ніхто не бачив за чотирі дні роботи цих підприємств, ані їхніх робітників, ані результатів реконструкції.



    Це не завадило тодішньому селищному голові Коцюбинського п.Садовському підписати акт прийому-передачі об’єкта реконструкції. Мешканці будинків лишилися зі своїми проблемами, а ось приватні фірми виставили позов на загальну суму 4145225, 50 гривень, що складає більше половину річного бюджету селища.

    Гостроти справі додає ще й  той факт, що селищна голова Ольга Матюшина та місцеві активісти пов’язують появу в судах цього позову саме за часу ії головування, як один з елементів тиску, на голову селища з боку ії опонентів з партії «Нові обличчя»

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1297 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту