Print this page
Вівторок, 25 січня 2022 18:09 Прочитано 2536 разів

Суди щодо табору «Востосток» знову перенесли. Дати нових – не відомі

Автор
Rate this item
(0 голосів)

Засідання 24 січня в Ірпінському міському суді по розгляду заяви від представника забудовника Дмитра Осипенка щодо скасування арешту земельної ділянки по вулиці Київський 81 (колишній дитячий табір «Восток») перенесено. Про це повідомляють активісти в ірпінських групах.

Як стало відомо, заява прокурора Бучанської окружної прокуратури про відвід судді Наталі Карабази через те, що прокурори знайшли підстави вважати суддю упередженою ( ст. 75 КПКУ, п. 4 і 5) передана на судовий розподіл. Заяву розглядатиме інший суддя. Про дату наступного засідання буде повідомлено пізніше.
Перенесено і судове засідання Київського окружного адміністративного суд, заплановане на 25 січня (через відпустку судді). На ньому передбачалося розглянути позовну заяву органу самоорганізації населення (ОСН) «Восток» до Ірпінської міської ради про визнання протиправним та скасування її рішення №1434-13-VIII від 26 серпня 2021 «Про затвердження детального плану території земельної ділянки по вулиці Київська, 81 в м. Ірпінь» та визнання нечинною містобудівної документації.
«Дякуємо всім, хто не злякався зимньої стужі й судової бюрократії і прийшли до Ірпінського суду ще раз нагадати, що у разі зняття арешту з земельної ділянки під «Востоком», діти та онуки нинішніх жителів Ірпеня житимуть у місті без лісу», - зазначають активісти.



BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2536 разів Last modified on Вівторок, 25 січня 2022 18:14
Editor

Latest from Editor

Related items