Погода: 12°C

Середа, 08 грудня 2021 13:21 Прочитано 3612 разів

Іздебска Наталія Валентинівна

Автор

 



Депутат Ірпінської міської ради (Європейська Солідарність), керівниця штабу Європейської Солідарності Ірпінської ОТГ, підприємиця

Дата та місце народження

18.06. 1980 р, смт Теофіполь Хмельницької області

Трудова та політична діяльність

За час трудової діяльності керувала департаментом управління персоналом одного з найбільших банків України, службу перевезень виконавчого органу Київської Міської Ради (КМДА), нині очолює міжнародну школу польської мови в межах власного освітнього проекту.

У 2012 році належала до робочої групи з підготовки Києва до Євро-2012.

У 2017-2018 роках була спікеркою Всеукраїнської громадської організації з протидії політичній корупції «Під контролем». 

Помічниця народного депутата VIII скликання Володимира Ар’єва

З листопада 2020 року – депутат Ірпінської міської ради, “Європейська Солідарність”. Кандидатуру Іздебської пропонували на посаду секретаря ради, та більшість голосів отримала ймовірна креатура ірпінського забудовника Антона Мирончука – Анжела Макеєва. 

Скандали

Висловлювала невдоволення  роботою апарату міської ради, а також секретаря Анжели Макеєвої (“Слуга народу”) та міського голови Олександра Макрушина (“Нові обличчя”).

Повідомила про те, що депутатів розподілили по округах і у списках присутні представники “Нових облич” та Віолета Кременчук-Дворнікова – депутатка котра відразу на першому засідання зрадила своїх однопартійців з “Батьківщини”. 

Майно: Земельна ділянка, житловий будинок, спільна сумісна власність з чоловіком автомобіль легковий Mercedes-Benz, Автомобіль вантажний Volkswagen

Прочитано 3612 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту