Погода: 15°C

Неділя, 13 грудня 2020 13:48 Прочитано 4874 разів

Плешко Максим Валерійович

Автор

Депутат Ірпінської міської ради, голова фракції  «Нові обличчя»



У 2004 році працював у Київському обласному штабі Віктора Ющенка, був учасником Помаранчевої революції.

2006 рік – служба у Збройних Силах України. Офіцер управління, заступник командира підрозділу з виховної роботи.

З 2008 року працював у Виконавчому секретаріаті партії ВО «Батьківщина»: у прес-службі партії, далі – у департаменті політтехнологій та медіа-інформаційного супроводу.

У 2018 році брав участь у телепроекті “Кандидат”, де був ведучим Нестор Шуфрич. Переможцю цього проекту обіцяли прохідне місце у списку партії “Опозиційна платформа - За життя”. Плешко у проекті, де танцював і відтискався від підлоги, не переміг.

У січні 2018 року деякі депутати “Нових облич” вийшли під прокуратуру на захист тогочасного мера Ірпеня Володимира Карплюка, якому в прокуратурі оголосили підозри. Плешко та ще двоє депутатів Ірпінської міськради Анастасія Попсуй та Богдан Слюсаренко прикували себе до турнікетів прокуратури Київської області наручниками. 

Через місяць після акції на захист Карплюка Плешко став очільником осередку партії “Нові обличчя” у Гостомелі. Він одразу ж для громади Гостомеля повідомив, що з бюджету Ірпеня профінансується низка об’єктів. 

Плешка пов’язують із бізнесом велопрокату “100 коліс” (ТОВ “Ірпінь Буча Спорт Парк”), співзасновником якого значиться Єлизавета Володимирівна Кармазенко. Це рідна сестра Марії Плешко (у дівоцтві Марія Володимирівна Кармазенко). Раніше у декларації Плешка Володимир Кармазенко значився як особа, котра надала свій транспортний засіб за довіреністю для використання сім’ї депутата.

У декларації за 2017 рік у депутата в декларації фігурувала дружина Марія та донька Марта. Декларація за 2018 рік їх вже не відображала. Графа “аліменти” у видатках депутата пуста, також відсутні будь-які доходи та заощадження за рік.

Депутат мав дохід нижче прожиткового мінімуму у 2016 році і потрапив до категорії депутатів-злиднів.

Наприкінці 2016 року пообіцяв мешканцям Коцюбинського, що на території Біличанського лісу буде регіональний ландшафтний парк і навіть продемонстрував проект. На цей проект були виділені кошти з міського бюджету, і він є незаконним, адже ліс є державною, а не комунальною власністю. 

Обраний депутатом Ірпінської міської ради в 2015 році від партії “Нові обличчя”. На момент балотування працював керуючим справами в Ірпінській міській раді, де головував на той час фігурант антикорупційних розслідувань Володимир Карплюк.

З 2014 року працює на посаді керуючого справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради.

З 2008 року Плешко працював у Виконавчому секретаріаті ВО “Батьківщина”: у прес-службі партії, далі – у департаменті політтехнологій та медіа-інформаційного супроводу.

Під час виборів президента 2004 року був членом ТВК на Донеччині від кандидата Віктора Ющенка.

Є засновником ГО “Об’єднання власників квартир Ірпеня” та БФ “Ірпінська допомога”.

Закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка за спеціальністю “Політологія”. У 2010 році закінчив навчання в аспірантурі там само.

 

Прочитано 4874 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту