Погода: 10°C

Четвер, 13 жовтня 2016 10:44 Прочитано 2592 разів

Забудовники в Ірпені не зважають на потреби протипожежної безпеки у новобудовах

Автор Зореслав Замойський

Забудовники не зверталися стосовно отримання технічних умов щодо пожежної та техногенної безпеки по об’єктах будівництва за адресами: вул. Єсеніна, 30, Тургенівська,24В, Мінеральна, 7-ж та ряд інших. Також не було звернень стосовно розробки протипожежних та антиаварійних проектів на цих новобудовах.




Про це свідчить відповідь Ірпінського міського відділу Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Київській області на інформаційний запит «Порталу Ірпеня».
Таким чином, забудовники лишили поза основною увагою заходи протипожежної безпеки. Люди, які можуть стати власниками квартир у новобудовах, зокрема компанії «ОрланІнвестГруп», при експлуатації житла можуть зіштовхнуться з чималими проблемами, пов’язаними з власною безпекою.
Нагадаємо, що, зокрема, за адресами вул. Єсеніна, 30 та Мінеральна,7-ж в Ірпені розташовані спірні новобудови, законність виділення земельних ділянок під які та сам початок будівництва нині оспорюється, в тому числі й у судовому порядку.

001001 2

esenina30

Есенина, 30

 

mineralna7zh

Минеральная, 7Ж

novooskolska10

Новооскольская, 10

soborna 1g

Соборная, 1Ж

turgenevska24v

Тургеневская, 24 В

turgenevska50

Тургеневская, 50

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2592 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту