Погода: 12°C

Субота, 02 грудня 2017 10:44 Прочитано 1713 разів

Активисты Ирпеня своими силами собрали на ноутбук для детей с особыми потребностями клуба «Дивосвит»

Автор
Активисты Ирпеня своими силами собрали на ноутбук для детей с особенными потребностями клуба «Дивосвит». Фото М.Свистович

Приобретение ноутбука стало возможным благодаря акции «Бабосы для босса» от сети магазинов «Экомаркет». В течении месяца все желающие собирали т.н. «бабосы», их же и обменяли, по условиям акции, на настоящий ноутбук, который и будет передан клубу для детей с особенными потребностями «Дивосвит» г.Ирпень.



 

Мирослава Свистович на группе «Ірпінь +» опубликовала сообщение, где рассказала про это мероприятие и выразила благодарность всем, кто принимал участие в акции сбора «бабосов», которых, кстати, оказалось в два раза больше чем нужно для обмена на ноутбук. Сам ноутбук будет торжественно подарен «Дивосвиту» 3 декабря в 10.30, приглашаются все желающие.

 

[testimonial author="Мирослава Свистович" position="активист, политик, общественный деятель" avatar="http://irpen.net.ua/images/politika/svistovich.jpg"] 

Ми це зробили!!

НОУТБУК ДЛЯ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ ЗАВТРА БУДЕ ПЕРЕДАНИЙ СВОЇМ НОВИМ ВЛАСНИКАМ!!


Маленька хороша справа стала можлива завдяки Акції від Екомаркет та небайдужим людям які зібрали бабоси і дали свої картки.


Якраз доречно, ноутбукприїхав в переддень «Дня ОСОБЛИВОЇ ЛЮДИНИ».


Запрошую усіх, хто в той чи інший спосіб долучився до збору бабосів завтра на 11 годину до Клубу "Дивосвіт", щоб вручити цей ноутбук його новим господарям. Там якраз будуть відмічати день "особливої людини". я пропоную попередньо о 10 год 30 хв. зібратися біля центрального входу в приміження ж/д вокзала.


На фото зафіксовано урочистий момент перерахунку бабосів, яких виявилося майже вдвічі більше ніж потрібно, а також отримання самого ноутбуку.


П. С, всі хто давав свох картки ,зможете їх забрати з понеділка в редакції газети "Портал Ірпеня" у Маші. (дякуємо Порталу Ірпеня за допомогу в організаційних питаннях!)

[/testimonial]

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1713 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту