Погода: 9°C

П'ятниця, 18 грудня 2020 10:42 Прочитано 1176 разів

Поліція затримала банду, серед яких мешканці Ірпеня, члени якої викрадали та катували людей.

Автор

30 листопада четверо з Ірпеня нападників, глава банди зі столиці, озброєними у чорному одязі в балаклавах вдерлися в приватний будинок і близько години катували подружжя пенсіонерів та їх двох дітей заради отримання грошей. Родина зазнала такі знущання, як зв’язування та побиття, порізи ножем кінцівок рук, заливання очей горілкою та катування розпеченою праскою. Але дивом родина вижила.

Media



 

Нападники втекли з місця події на двох автомобілях господаря будинку та забрали з собою 3 тисячі доларів США, 8 тисяч гривень та ювелірні вироби. На місце злочину одразу приїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія, кінологи, карний розшук ГУНП та інші підрозділи кримінальної поліції.

Робота поліції Бородянщини та кримінальної поліції ГУНП по розкриттю зухвалого злочину і встановленню нападників тривала цілодобова, протягом 16 діб працівники Управління карного розшуку, кримінальної та місцевої поліції ретельно збирали сліди злочину, аналітичну інформацію, свідчення людей, проводили аналіз кожної деталі, щоденно розширюючи територію пошуку корисної для розкриття інформації. Завдяки кропіткій роботі, правоохоронці змогли взяти слід та розкрити злочин. Слідчі та прокурори оформили необхідні процесуальні документи, легалізували зібрані матеріали і підготували реалізацію справи. Вже розминалися і чекали своєї черги бійці КОРД та полку поліції особливого призначення Київщини. Вони пройшли інструктаж і були обізнані про зухвалість і озброєння банди.

17 грудня, близько шостої ранку розпочалися затримання та обшуки по встановленим адресам зловмисників. Вилучений арсенал вражає: 9 одиниць вогнепальної зброї, у тому числі автомат Калашнікова і боєприпаси до них. Також вилучені спецзасоби, тактичний одяг, балаклави, рації та інші речі, які вказують на кримінальний промисел чоловіків. Крім цього знайдено та вилучено шість транспортних засобів і головне бус, який використовувався під час розбійного нападу. Викрадені автівки потерпілих також повернулися власникам.

Вилучений арсенал

Вчора слідчі оформили протоколи затримання по ст.208 КПК і конвой відправив їх до ізолятора тимчасового тримання. Вже сьогодні (18 грудня) прокурор буде вирішуватися доля затриманих без права внесення застави.

затримання банди

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1176 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту