Погода: 5°C

Понеділок, 19 жовтня 2020 09:58 Прочитано 812 разів

На Київщині поліція оперативно затримала псевдомінера з Ірпеня

Автор Головне управління Національної поліції в Київській області

Спочатку житель міста Ірпінь повідомив до поліції про зникнення його співмешканки. А потім він зателефонував на спецлінію «102» та погрожував підірвати будівлю однієї з місцевих державних установ, якщо поліцейські не розшукають його кохану.



 

Поліцейські швидко встановили особу заявника. Ним виявився 34-річний місцевий житель. З’ясувалося, що таким чином чоловік вирішив повернути жінку. Однак співмешканка нікуди не зникала, а просто забрала речі і вирішила порвати з ним стосунки.

Правоохоронці оперативно затримали псевдомінера у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 812 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту