Погода: 15°C

Середа, 04 вересня 2019 19:07 Прочитано 1781 разів

"Ірпіньзеленбуд" ліквідували, а коли виплатять зарплати?

Автор

Сьогодні увечері, 4 вересня 2019 року Ольга Олійнич повідомила про невиплату зарплат КП "Ірпіньзеленбуд", що ліквідоване рішенням 71 сесії Ірпінської міської ради.



Ольга Олійнич написала у Facebook відкритого листа до голови Київської обласної державно адміністрації, в ньому екс-очільниця КП пов'язує рішення про ліквідацію "Ірпіньзеленбуд" із її громадською позицією та підтримкою, ймовірно, "Слуги народу":

"...Дане незаконне рішення виникло в результаті незгоди директора підприємства підтримувати в.о.міcького голови-секретаря ради Попсуй А.В. та її так звану «команду» (а саме: відмова підписати Акти прийому-передавання витрат з капітального ремонту в паркових зонах міста) та небажання директора підприємства Олійнич О.Р., як голови Ірпінського осередку партії «Солідарність жінок України» і депутата Ірпінськоі міської ради, підтримувати незаконні рішення, запропоновані депутатами від партії «Нові обличчя»..."

"...Колектив доведений до відчаю, категорично не погоджується з діями керівництва міста, вважає це політичним тиском і розправою партії «Нові обличчя», у зв’язку з підтримкою нами пропрезиденської партії...."

Screenshot 22

Втім, все це схоже на спробу політизувати проблему та наблизитись до партії "Слуга народу" у зв'язку із чутками про дострокові місцеві вибори, адже саме те КП, яке очолювала Ольга Олійнич пов'язане із рядом коруційних махінацій. А також існують свідчення про її постійні зміни партій - варто хоча б згадати, що не так давно Ольга Романівна була секретарем Ірпінської міської ради пройшовши депутатом від "Партії регіонів". Навіть на останніх виборах до Верховної Ради України вона симпатизувала "Силі і честь" Ігоря Смешка, про це свідчить переписка членів дільничних виборчих комісій:

photo 2019 09 04 21 52 13

Прикро, що через політичні ігри керівників без грошей на існування залишаються звичайні працівники.

Фото - Ольга Олійнич

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1781 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту