Погода: 8°C

Субота, 31 серпня 2019 18:47 Прочитано 3456 разів

Через новий будівельний проект «Синергія Сіті» Академмістечку та Приірпінню загрожує великий транспортний колапс

Автор
Через новий будівельний проект в Ірпені «Синергія Сіті» Академмістечку та Приірпінню загрожує великий транспортний колапс

29 серпня на 71 черговій сесії Ірпінської міської ради депутатом від партії "Нові Обличчя" Оверком І.В. була презентована чергова нова школа, але, звісно, депутат-забудовник не уточнив, що він планує збудувати майже ціле місто, яке і презентував 28 серпня у "FEDORIV Hub" у святковій атмосфері. Хоча цей будівельний проект має всі ознаки чергової афери, але навіть його часткова реалізація може просто зупинити транспортний рух в р-ні київських Новобілич та Академмістечка.



 Cинергія Сіті афера Ірпінь

Що таке Синергія Сіті?

"Синергія Сіті" - це один з найбільш масштабних проектів житлової нерухомості в Київській області, в який будівельна група «Синергія» акумулювала весь багаторічний напрацьований досвід. Будівництво житлового комплексу відбувається на земельній ділянці площею 15 га поруч з облаштованою набережною та чудовим лісом. На території комплексу буде розміщено: школа на 1300 діток, 6 дитячих садочків, 30 закритих та 20 загальних внутрішніх двориків, понад 500 магазинів, паркінг на 5780 автомобілів та буде висаджено близько 11500 зелених насаджень. Згідно з генеральним планом, буде збудовано 72 будинки. (дані офіційної сторінки "Синергія Сіті") https://www.facebook.com/synergybud.ua


 Тобто якщо тільки паркінг нараховує 5780 автомобілів, то слід чекати всі 10 000 авто. Ці дані просто жахають, бо навіть зараз, коли інвестори тільки роблять ремонт у своїх ірпінських квартирах, ми маємо щоденні затори, а шлях до Києва може складати вже не 10-15 хв, а годину та більше.

Звісно, ніякої мови не йде про те, що будуть побудовані нові кільцеві дороги або збільшення кількості дорожніх смуг. Це все буде проблемою всього Приірпіння, яка зачепить і киян. Незручності будуть створені всьому регіону. Самі ж депутати, власники жк, керівники міста не планують мешкати в Ірпені, для цього обрані більш європейські країни, бо саме там немає такої дикості та безглуздої забудови.


стаття по темі: 

О чем молчат риелторы: дорога из Ирпеня в Киев занимает целый час. Обуховскую перекрыли и огромные пробки.


Реакція в соц.мережах.

На сторінці "Синергія Сіті" в Facebook люди в коментарях вже почали обурюватись, розуміючи, що в заручники потраплять всі мешканці цього регіону.

Лена Костина: Жуть какая то. Готовьте название нового спальника Киева.. не заехать, не выехать. Медицина, садики, школы, рабочие места.. нет слов
Татьяна Рамусь: На Синергію1, Синергію 2, Синергію 2+, Синергію 3 і Синергію 3+ жодної школи!
Tetiana Nemyrovych І як на рахунок вже існуючих пробок щоб добратись на роботу на Київ - 1,5 -2 години в час пік? Є рішення? Може ці забудовники щось пропонують?
Наталия Казённова Цей забудовник ці пробки й створює. Вітання Синергіям...
Татьяна Чернышова Tetiana Nemyrovych та шо там добираться! 2-3 години, яка різниця. Гроші- головне!
Лидия Павлова: Вы путаете комплекс город в городе и застройку района, где Синергия не одна строит! Согласно в том что они построили детский садик, но остпльнце продолжают строить и никто не подумал о школе!!

 Коментарі про ЖК Школу

Школа, як прикриття

В Ірпені вже з’явилась традиція від влади: якщо мова пішла про школу і садочки та почався активний піар цих благодійників, а посіпаки почали "дякуват" депутатам, то варто "копати" глибше, бо це перша ознака чергової афери.

ЖК Школа в Ирпене

Відома перша школа на заплаві р.Ірпінь, яку дуже потужно рекламувала вся команда колишнього мера Карплюка, так і не почалась будувати, але через рік з’явилась вже друга. Варто зазначити, що навіть в 100% реалізації всього проекту, то потужності школи та майбутніх садочків від благодійника Оверко вистачить тільки на потреби мешканців "Синергія Сіті". А сама школа в даний час є частиною піар-компанії тільки для збільшення продажів нових квартир.

Прочитайте коментарі, забудовник «Синергія Сіті» ніколи не турбувався про будування шкіл біля своїх жк, а тут така турбота… Не дивно?

Інші проблеми, які отримають мешканці Приірпіння

Школа для збільшення продажів це дуже добре, а як будуть вирішуватись питання безпеки? В теперішніх реаліях поліція Ірпеня не встигає на виклики - місто росте, але особистий штат поліції ні…

Медицина. Ірпінь став просто золотим містом для приватних клінік та кабінетів лікарів. Державна медицина не спроможна обслуговувати населення міста.

Водопостачання та потужність електромереж: чорна брудна вода для ірпінчан вже звична справа. Про це також пишуть в коментарях, як і те, що електромережі не витримують напруги і жителі отримали постійні аварійні ситуації та відключення електроенергії.

Крім всіх цих фактів цей проект має всі ознаки будівельної афери, але про це буде окрема стаття.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3456 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту