Погода: 10°C

Середа, 03 липня 2019 02:49 Прочитано 9290 разів

Ми тебе ножем на шматочки поріжемо: скоєно напад на заступника селищного голови Гостомеля (відео)

Автор Зоря Приірпіння

Годину тому в приміщенні Гостомельської селищної ради було скоєно напад на заступника голови Дмитра Абрамчука.

Media



Про це редакції «Зорі Приірпіння» повідомив сам потерпілий. Він розповів, що зранку до його кабінету зайшли четверо молодиків, які приховували свої обличчя в масках і капюшонах. За словами Дмитра Абрамчука, керував ними Віктор Тонкопій (підрядник-виконавець робіт Гостомельської селищної ради).

Заступнику селищного голови погрожували і вдалися до фізичного насильства, яке зафіксоване на цьому відео. Також Дмитро Абрамчук розповів, що йому й раніше погрожували фізичною розправою. А сьогодні зранку перестріли з ножем на вході до приміщення Гостомельської селищної ради.

У даний час Дмитро Абрамчук та свідки цього інциденту збирають докази та дають свідчення працівникам поліції.


Портал Ірпеня отримав коментар Дмитра Абрамчука, який стверджує, що з ранку 03 липня отримав погрози від молодиків, що його поріжуть на шматочкі та викінуть в сміття. після цього группою осіб було скоєно напад на Дмитра прямо в будівлі селищньої ради Гостомеля, з метою вбивства. Зі слів Абрамчука метою для цього кримінального вчинку було вимагання грошей - більше 1 млн. грн, які вимагає підрядник-виконавець. Але суд буде вирішувати, чи належним чином були проведені роботи.
На місто події була визвана поліція.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 9290 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту