Погода: 15°C

Понеділок, 01 квітня 2019 16:36 Прочитано 3420 разів

Злочин на хвилі виборів, або продовження історії про дуби та «Титанік».

Автор
Злочин на хвилі виборів, або продовження історії про дуби та «Титанік».

Сьогоднішнім ранком на Синергії знову було гаряче. Місцеві мешканці повідомили, що навколо тих самих дубів, за які вони боряться з осені і навколо яких загострилось протистояння між громадою та забудовниками в березні знову працює техніка та знаходяться люди невідомого походження спортивного вигляду (в народі - тітушки). Як і раніше злочинна активність на цій території почалась в першій половині дня, коли більшість мешканців виїжджає на роботу.



На заклик перших свідків злочину у подвір’я вийшли й інші мешканці, у відповідь на це тітушки почали нецензурно лаятись у їх бік та погрожувати життям і здоров’ям. Одну з мешканок ледь не травмувало кошиком будівельної техніки, яка продовжила роботу в безпосередній близькості до людей всупереч всім правилам безпеки. На дерево було накинуто ціпку, тягнучи за яку техніка мала його повалити.

У відповідь на беззаконня мешканці викликали поліцію, по прибуттю якої особи спортивного складу втекли з місця злочину. Слідом приїхала слідчо-оперативна група та були складені протоколи. Однак, за попередньою інформацією, отриманою з прес-служби поліції у райвідділку, будь-які акти, що підтверджують факт складання протоколу про злочин відсутні.

Всупереч погрозам та агресії людей, що захищають дії забудовника мешканці готові й далі продовжувати боротьбу за захист своїх прав і життя в затишку.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3420 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту