Погода: 8°C

Четвер, 05 жовтня 2017 10:23 Прочитано 2355 разів

Відео: Справа про корупційні дії першого заступника голови ІМР, Христюка, перенесено на 12:00 10 жовтня

Автор

Сьогодні, в черговий раз не відбувся розгляд адміністративного протоколу щодо корупційних дій першого заступника міського голови Христюка Д. В.

На цей раз це пов'язано з проханням прокурора, який надав пісьмову заяву з проханням перенести розгляд справи у зв'язку з вчиненням ним невідкладних слідчих дій у кримінальному провадженні. Суд задовольнив клопотання прокурора і переніс розгляд справи на 10.10.17 на 12:00.

Media



Слід зауважити, що міський голова Ірпеня Володимир Карплюк, теж прийшов на засідання. За його словами, він зараз у відпусці, і може підтримати свого першого заступника. В. Карплюк заявив що готовий бути свідком у справі про корупцію. 

Суддя звернула на це увагу і попросила міського голову не створювати в суді чергове шоу, а якщо він бажає бути свідком по даній справі пан Христюк або його адвокати повинні надати клопотання про залучення Карплюка в якості свідка.

Редакції "Порталу Ірпеня" став доступний офіційний коментар прес-секретара Ірпінського міського суду Київської області:

"05 жовтня 2017 року відбулось судове засідання по розгляду справи про адміністративне правопорушення відносно першого заступника міського голови м. Ірпіня Київської області Христюка Дмитра Анатолійовича, щодо порушення вимог фінансового контролю.

В судове засідання з’явилися: особа, що притягується до адміністративної відповідальності та його захисники, представники преси та місцевої громадськості.
Відповідно до п. 2 ст. 250 КУпАП України участь прокурора у розгляді даної категорії справ є обов’язковою. Судове засідання було відкладено за клопотанням прокурора Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури на 10 жовтня 2017 року 12 год. 00 хв., який повідомив про неможливість з’явитися через зайнятість у невідкладних слідчих діях.
Незважаючи на велику навантаженість та щільний графік призначених до розгляду справ судом, враховуючи суспільний інтерес та резонанс даної справи, Ірпінським міським судом Київської області вживаються усі заходи для оперативного, всебічного та повного розгляду даної справи."

Розгляд цього адміністративного протоколу про факти корупціі, прокоментував депутат ІМР Лаврентій Кухалейшвілі:

Друзі все ж такі суд по Христюку відбудеться. Щойно в суд приїхав Христюк разом з Карлюком. Наскільки ж сплелися їх корупційні зв'язки якщо вони друг за другом так бігають! Це ті які "побороли" корупцію в Ірпені)) А насправді вже всі побочили, що вони її просто очолили! Також був Богдан Слюсаренко. Приїхали журналісти Погляду і Порталу Ірпеня. Адмінистративна справа стосується невнесення Христюком в декларацію купленої квартири в якій були зареєстровані Карплюк і Наталья Бойчук. Розлядатиме справу суддя Шестопалова.

Мої спрогнози такі. Так як протокол склали в червні то строки накладаня адмінштрафу сплили і справу закриють. Але суд має встановити винність особи чи невинуватість і зазначити це в постанові. Хто затянув строки суд чи адвокати Христюка не знаю. На суді залишився Ihor Dombrovskyi. Думаю він нас повідомить про результати сьогоднішнього суду. Чекаємо

LavrKomm

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2355 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту