Погода: 8°C

П'ятниця, 31 березня 2017 08:57 Прочитано 4301 разів

Скільки потрібно дати квартир АТОшнікам, щоб вони забули про сепаратизм депутата та війну

Автор
Скільки потрібно дати квартир АТОшнікам, щоб вони забули про сепаратизм депутата та війну

Провладні АТОшники, виштовхали Мельничука з будівлі ІМР, хоча він наполягав, що вони повинні отримати в 3 рази більше квартир в ЖК "Єсеніна". Повне відео

Media



Повний зал "своїх" людей дозволило не допустити "небажаних" на сесію. Наприклад, активіст Євген Мельничук не зміг потрапити до сесійної зали і продовжив спілкування з прихильниками Карплюка в холі ІМР. Виникла емоційна дискусія - прихильники мера, яким Карплюк обіцяв 30 квартир в проблемнії новобудови ЖК Єсеніна,

 

Звинувачували Мельничука, що нібито він спеціально подав до суду, що б саме герої АТО нічого не отримали, створюючи спеціально помилкове сприйняття ситуації.

Євген намагався пояснити, що проблема з ЖК «Єсеніна», почалася з січня 2015 року і тільки після надання розголосу фактів незаконності будівництва та перевірки Київської обласної державної адміністрації, забудовник "Орлан-інвест-груп", чию діяльність пов'язують безпосередньо з мером, і запропонував "схему «легалізації» свого будівництва: мінімальну частину квартир, влада люб'язно вирішила виділити ветеранам АТО, тим самим зіштовхнувши активістів і ветеранів АТО.

Під час дебатів в холі ІМР Мельничук озвучив всі ці та факти і більш того, запропонував отримати не 30 квартир, а всі 100, після чого провладні атошнікі підняли крик і користуючись чисельною перевагою виштовхали активіста на вулицю, порвавши йому одяг і вкравши сумку з документами.

melnichuk i ato

Це фото не є образливим і показує зміну діалогу, міміку і зміни поведінки, коли "поганий" активіст, не тільки не хоче відняти 30 квартир на незаконному ЖК, але і дати їх в 3 рази більше

Хочемо зауважити, що АТОшніков не хвилювала співпраця депутатів від партії "Нових облич" з пропагандою кремля, вони навіть висказали свою підтримку владі... мабуть 30 квартир на проблемної землі дорожче держзради Батьківщини. Питання за що гинули і гинуть їхні побратими? За подачки у вигляді квартир і можливості депутатам спокійно їздити в країну агресора та брати участь в інформаційній війні проти України? питання риторичне і більше відноситься до совісті кожної людини.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 4301 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту