Погода: 15°C

Вівторок, 28 березня 2017 15:17 Прочитано 11791 разів

Поліція заарештувала будівельну техніку на заплаві річки Ірпінь

Автор

Мешканці вулиці Достоєвського переживають з того приводу, що під їхніми будинками можуть з’явитися багатоповерхівки як це стало модно в Ірпені в останній час.

Тому, коли вони почули гул екскаваторів під своїми помешканнями, то одразу ж викликали поліцію.

Media



Прибувши за викликом працівники Ірпінського відділу поліції виявили на місці гору будівельного сміття, яким був засипаний канал. 

 

P70328 132737

Судячи із складу сміття це було свіжо зняте дорожнє полотно: поміж брил асфальту також валялися уламки лежачого поліцейського. Над сміттям чаклував екскаватор, який розкидав це все і втрамбовував в дорогу. Як пояснив представник забудовника, який відмовився назвати своє ім’я, вони не мають ніякого поняття звідки біля земельної ділянки якою вони розпоряджаються на підставі договору оренди, взялося це сміття, Гора із обламків асфальту перешкоджала їм в доступі до будівельного майданчику, тому вони пригнали екскаватор щоб розкидати сміття. Заодно вирішили зробити з нього настил щоб будівельній техніці було легше проїжджати по торфу.

P70328 130215

P70328 132540

А заодно, як було зафіксовано поліцією, засипали канал який є частиною меліоративної системи і, очевидно перебуває на балансі в одної із структур водного господарства.
Представник поліції повідомив, що наразі не відомо, чи є дозвіл на будівництво у власників земельної ділянки. Із тих документів, які йому надали для ознайомлення, єдине, що вони там можуть робити це садити огірки. Тому техніка заарештована до з’ясування на яких підставах і з якою метою відбувається розпорядження зазначеною ділянкою

P70328 132056

P.S. Наразі, про пропажу дорожнього полотна ніхто до правоохоронних органів не звертався.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 11791 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту