Погода: 16°C

Понеділок, 27 лютого 2017 17:26 Прочитано 4215 разів

ЖК «Єсенін»: нові факти незаконного будівництва

Автор Тетяна Радченко

Сьогодні, 27 лютого, Господарський суд Київської області поновив розгляд справи щодо будівництва компанією «Орлан-інвест груп» багатоповерхівок на вул.Єсеніна, 30 та 31. Під час судового засідання виплили нові факти.

А саме, виписка з Ірпінського управління Держгеокадастру.



В документі йдеться про те що земельна ділянка яка розташована, як раз під будинками ЖК «Єсенін» знаходиться за межами території міста Ірпінь.

17078214 216220405519707 580255388 n

«Тобто, Ірпінська міська рада не могла розпоряджатись ділянкою землі яка не лежить в межах міста», - пояснює представник ГО «Територіальна громада міста Ірпінь» Євген Мельничук.
Нагадаємо, справа щодо законності будівництва ЖК «Єсенін» вже другий рік розглядається Господарським судом Київської області за позовом Київської обласної прокуратури. Відповідачами у справі виступають: Ірпінська міська рада, КП
«Ірпіньжитлоінвестбуд» та ТОВ «Орлан-інвест груп».

17029066 1216702608448718 408934591 n

Земельна ділянка була передана КП «Ірпіньжитлоінвестбуд» відповідним рішенням на сесії. Далі комунальники без проведення конкурсу(аукціону) передали її забудовнику «Орлан-інвест груп».
Цікаво, що на усіх судових процесах юристи Ірпінського міськвиконкому висувають одні й ті ж аргументи, що і юристи «Орлан-інвест груп». Саму компанію-забудовника пов’язують з мером міста Володимиром Карплюком, який, у свою чергу, неодноразово прилюдно обурювався спробами зупинити скандальне і проблемне будівництво на Єсеніна.

P.S.

Також під час судового засідання стало відомо, що юрист Ірпінської міської ради пані Андріїшина звільнилась з посади. Та це й не дивно, адже їх юридична позиція, як кажуть «шита білими нитками». Далі буде

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 4215 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту