Погода: 10°C

Четвер, 12 січня 2017 17:07 Прочитано 2149 разів

В Ірпені поліцейські затримали зухвалого вуличного грабіжника

Автор

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів, встановили і затримали зловмисника, який ще в грудні 2016 року, в м Буча, напав на 30-річного місцевого жителя, побив і відібрав мобільний телефон.



Підозрюваним виявився раніше судимий 27-річний житель міста Ірпінь. Правоохоронці вилучили у нього речовий доказ - викрадений мобільний телефон.
За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
Поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння інших злочинів на території столичного регіону. Досудове розслідування триває.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2149 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту