Погода: 8°C

Вівторок, 22 листопада 2016 11:39 Прочитано 2949 разів

У центрі Ірпеня руйнують приватний будинок. Його мешканці у відчаї зробили відеозвернення

Автор Юрій Гонта

     Уже не вперше до «Порталу Ірпеня» звернулася родина ірпінців Завад – Жанна та Петро, які живуть по вул. Павленка, 2. У них є ухвалу суду про заборону відчуження Ольгою Трачук спірної 1\3 частини будинку та проведення у ньому капітальних ремонтних робіт без дозволу відділу архітектури ІМР до розгляду справи по суті. Незважаючи на це, будівництво продовжується.

Media



На даний час найняті робітники споруджують дах. При цьому порушені балки, тому з часом може завалися покрівля тієї частини будинку, що належить Завадам. Другий рік родина позбавлена газового опалення, сьогодні вдень у помешканні температура не перевищувала восьми градусів тепла. При цьому місцева влада, яку очолює Володимир Карплюк, стверджує, що не знає, хто надав дозвіл на реконструкцію приміщення. На виклик Завад прибув патруль поліції. Напевне, робітники були завчасно попереджені про їх приїзд, оскільки припинили роботи та сховалися у сусідній будівлі. У присутності правоохоронців родина склала відповідну заяву.

 

page

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2949 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту