Погода: 15°C

П'ятниця, 23 вересня 2016 17:46 Прочитано 1962 разів

Поліція Ірпеня відмовила активісту в напрямку на експертизу

Автор
Активіст Мельничук після затримання поліцією Ірпеня

Громадський активіст Євген Мельничук на своїй сторінці в мережі Facebook написав та виклав фотокопії  документів, з яких можна зробити висновок про те, що на потерпілих перекладається фінансування доказування неправомірних дій правоохоронців.



 

Як відомо, 15 вересня цього року Євгена незаконно затримали під час протесту проти прийняття на сесії рішення, яке дозволяє вести забудову за межами міста – в заплаві річки Ірпінь. Під час затримання на нього ззаду напав та наніс удари ногою один з прихильників партії «Нові обличчя». Поліцейські це бачили, та жодним чином не відреагували на дії нападника.

Того ж вечора Мельничук звернувся з заявою про злочин до поліції. Для надання доказів нападу він вказав у своїй заяві на потребу в судово-медичній експертизі по факту нанесення йому тілесних ушкоджень.

Однак, він так і не дочекався направлення на експертизу. Тому був змушений самостійно звернутися до експерта. Це йому коштувало, як видно з викладеного чека, 651,80 гривень.

Як бачимо, на жаль поліція Ірпеня не проявляє активність в розслідуванні справ нападів на активістів. Це при тому, що широкий резонанс цієї справи дійшов вже до Комітету Верховної Ради з питань боротьби з корупцією. І голова Комітету Єгор Соболєв дав чіткі рекомендації розглянути в стислі сроки факти минулорічних нападів на активістів та не допускати нових нападів.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1962 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту