Погода: 11°C

Четвер, 15 вересня 2016 20:11 Прочитано 2211 разів

Активісту Мельничуку спробували інкримінувати адміністративне правопорушення

Автор
Активісту Мельничуку спробували інкримінувати адміністративне правопорушення

Активісту Євгену Мельничуку після подій на двадцять першій сесії Ірпінської міської ради спробували інкримінувати адміністративну статтю про опір працівникам поліції.

Media



Та мабуть поліціянти не уважно читали Кримінальний та Кримінально-Процесуальний кодекси, бо мабуть мали б знати про відповідальність за ст.. 371 ККУ (незаконне затримання). Більше того, у відділку поліції до нього намагались не допустити його адвоката Лаврентія Кухалейшвілі. Мотивація була більш ніж дивною: «затриманий Мельничук вже має наданого йому державного адвоката в рамках законодавства про безкоштовну правову допомогу».

Після дзвінка журналіста «Порталу Ірпеня» Зореслава Замойського народному депутату Ользі Черваковій, та реакції Головного управління поліції по Київській області, адвоката Лаврентія Кухалейшвілі допустили до Євгена. На місце також прибули представники Люстраційного комітету України. Невдовзі Євген Мельничук вийшов до прибулих. Далі він звернувся з заявою до поліції про порушення його прав під час проведення двадцять першої сесії ІМР.

Нагадаємо, скандал на сьогоднішній сесії міської ради Ірпеня, час проведення якої тричі переносився, виник через голосування депутатів щодо розробки плану забудови  заплави річки Ірпінь та суттєвих порушення регламентних норм під час підготовки та проведення сесій ІМР.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2211 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту