Погода: 8°C

Неділя, 12 грудня 2021 19:11 Прочитано 4373 разів

Макеєва Анжела Георгіївна

Автор

Дата та місце народження

13 грудня 1987 року в місті Київ

Зв’язки



Анжела Макеєва – чемпіонка світу та Європи з тхеквондо, голова Федерації єдиноборств ММА в Київській області. Починаючи з 2016 по 2019 рік була директоркою стадіону “Чемпіон” в Ірпені. 

Політична кар’єра

Балотувалася, але не потрапила до Верховної ради України 9-го скликання, як самовисуванка від  95 округу, Київської області.

На місцевих виборів у жовтні 2020 року була обрана депутатом Ірпінської міської ради від партії «Слуга народу». Згодом, призначена на пост секретаря міськради. 

Скандали

Колишня директорка стадіону “Чемпіон” у Ірпені звільнили через відмову агітувати за Порошенка. За її словами звільненню сприяв Володимир Карплюк. Також,  у своєму відео спортсменка розповіла,  що її звільнили через відмову від участі у брудних агітаціях і зазначила, що Петро Щербина, піарник партії “Нові обличчя” особисто погрожував їй. Після низки таких подій,  вагітна Макеєва потрапила до лікарні й на шостому місяці втратила дитину. 

Проте, навіть ця ситуація не завадила вже депутатці від “Слуг народу”  Макеєвій стати секретарем міської ради Ірпеня. І що найцікавіше, просували її на посаду саме представники політичної партії “Нові обличчя”,  на чолі якої – ексмер Володимир Карплюк. 

Прочитано 4373 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту