Погода: 15°C

Середа, 08 грудня 2021 13:07 Прочитано 3304 разів

Головенко Антон Анатолійович

Автор


Голова Громадської ради учасників АТО при міському голові Ірпеня

Місце та дата народження 30 липня 1984 р, м.Малин, Житомирська область

Скандали

Поліція рідного міста Головенка неодноразово реєструвала заяви від місцевих мешканців та бізнесменів на Головенка не лише через хуліганські дії, а також через розбій, нанесення тілесних ушкоджень, залякування підприємців тощо. Для того, щоб тиснути на місцевий бізнес, Головенко зі своїми поплічниками навіть використовували символіку “Правого сектору”, на що неодноразовоскаржились мешканці області. 

Коли розпочалась Революція Гідності у 2014 році, Головенко продовжував свій рекет, про що свідчать заяви до поліції, датовані тим періодом.

За хуліганство Головенка притягували до відповідальності не раз. Не один раз Головенко відповідав і за напад на людей та розбій. 

В Ірпені також відзначився своєнням побиття. Одним з найгучніших випадків було побиття члена лічильної комісії Євгена Мельничука під час засідання Громадської ради.

Після того, як Головенко став головою місцевої організації ветеранів АТО – КРІР , активно брав участь у всіх акціях щодо захисту інтересів мера Карплюка та його забудовників. Зокрема, Головенко разом з тітушками стояв на Гостомельському шосе 8, захищав та рекламумвав забудову Антона Мирончука на заплаві, тощо.

Підтримував фігуранта численних кримінальних справ Карплюка, коли той вирішив протестувати під прокуратурою, поселивших в наметі. Тоді депутат Сергій Глиняний зазначив, що Головенко мав доступ до складання списків людей серед учасників АТО, яким видають квартири та земельні ділянки. 

Зазвичай Головенко першим прибігав в міську раду, коли ам відбувались слідчі дії, а також став одним з тих, хто публічно підтримав Карплюка перед парламентськими виборами у 2019 році. 

Часто виступає з трибуни міськради проти депутатів, які складають реальну опозицію діям мера та проти активістів

В березні 2020 року дозволив собі публічно звинуватити військових запасу в тому, що они ухиляються від служби, хоча за деякими свідченнями його земляків сам прослужив в армії всього кілька місяців лише через загрозу потрапити за грати через численні побої та хуліганство. 

Журналістка Михайлина Скорик-Шкарівска, яка у 2014 році на передовій втратила чоловіка, справедливо зазначила, що у Антона є надто мало досвіду і знань, щоб брати на себе сміливість звинувачувати офіцерів запасу і взагалі керувати подібними організаціями в місті.

Восени 2020 року став депутатом Ірпінської міської ради від партії “Нові обличчя”. 

Нещодавно Головенко прославився тим, що наїздив на санчатах на зелені насадження в парку “Незнайко”, побудова якого обійшлася місту в понад 45 млн. гривень.

Майно: Земельна ділянка.

 

Прочитано 3304 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту