Погода: 8°C

Середа, 09 листопада 2016 14:38 Прочитано 2855 разів

Відбулася зустріч Гаврилюка з мешканцями багатоповерхівок по вулиці Суворова. Повне відео

Автор
Народний депутат М.Гаврилюк в Ірпені

Увечері, 8 листопада відбулася зустріч народного депутата України по 95-му виборчому округу Михайла Гаврилюка з мешканцями багатоповерхових будинків по вулиці Виговського (колишня Суворова).

Media




Приводом для зустрічі стала тривога людей за майбутнє своїх дітей, які позбавлені можливості відвідувати дитсадок та нормально вчитися в школі. І турбуватися дійсно є привід, бо, як зазначив сам Михайло Гаврилюк, в Ірпені є школи, де набрано вісім-дванадцять перших класів, діти вчаться фактично в дві-три зміни.
Тож у громадськості виникли питання, як можна вплинути на забудовника, щоб нарешті почали будувати дитсадок та школу?
Народний депутат повідомив, що в парламенті вже пройшов перше читання законопроект, який зобов’язує компанії-забудовники при здійсненні своїх будівельних проектів будувати і об’єкти соцінфраструктури: дитсадки та школи. Очікується, що незабаром цей закон буде ухвалено остаточно.
Він також повідомив, що готовий особисто втрутитися в проблему даного мікрорайону Ірпеня і запросив на розмову до свого парламентського офісу представника компанії «ОрланІнвестБуд», яка здійснює забудову на Виговського, з тим, щоб розібратися стосовно законності ведення будівельних робіт та як забудовник бачить шляхи вирішення потреб мешканців новобудов.
Далі було порушено питання відносно нещодавньої вирубування лісу на Виговського. Представник «Орлану» повідомив, що це була вирубка «чагарниково-кущової рослинності» і що зареєстрована декларація про початок будівельних робіт. На це мешканці почали обурюватися, бо не було проведено жодних громадських слухань, людей просто поставили перед фактом початку спорудження. Відсутній інформаційний стенд про будівництво.
Також виникли питання і стосовно так званих «охоронців» на цьому будівництві. Представник з цих питань не міг дати жодної аргументованої відповіді.
Михайло Гаврилюк ще раз запевнив, що він готовий особисто вислухати кожну зі сторін конфлікту, при цьому порадив приходити на зустріч з відповідною документальною базою.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2855 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту