Погода: 13°C

Середа, 08 грудня 2021 13:20 Прочитано 4849 разів

Довгопол Антон Михайлович

Автор


Директор КНП Ірпінська центральна міська лікарня Ірпінської міської ради, депутат Ірпінської міської ради( «Нові обличчя»)

Дата та місце народження

23 липня 1986 року в смт.Ворзель.

Трудова діяльність та політична кар’єра

2009 – 2020 рр. – лікар психіатр-нарколог Бородянської ЦРЛ

Січень 2020 р – дотепер – директор КНП Ірпінська центральна міська лікарня Ірпінської міської ради

В жовтні 2020 року пройшов до Ірпінської міської ради від партії “Нові обличчя” а став депутатом

Зв’язки

Є кумом новообраного міського голови Ірпеня Олександра Маркушина. На початку 2020 року ходили чутки, що саме сімейні зв’язки допомогли Довгополу очолити Ірпінську центральну міську лікарню.

Скандали

В період пандемії Covid-19 Ірпінська лікарня привернула до себе увагу громадськості. Тоді стало відомо, що медична ланка Ірпеня не готова приймати інфікованих коронавірусом пацієнтів. Поки місцева рада на чолі з “тіньовим мером” Карплюком вимагали коштів на ремонт інфекційного відділення з місцевих бізнесменів, з “легкої руки” Довгопола 175 тисяч гривень з рахунків лікарні перейшли на рахунки ТОВ “Айтіві” – ресурсу, який належить колишній дружині ірпінського ексмера. Саме цей інформаційний ресурс займається піаром “Нових облич”, він яких, як стало відомо згодом, збирається йти до влади і сам Довгопол.

В сезон масових звільнень медичних працівників по всій країна, Довгопол замість надбавок та подяки підписав наказ про тимчасове припинення виплати матеріальної допомоги та за вислугу років медичним працівникам.

Влітку 2020 року Довгопол в робочий час брав участь в піар-заході, одягнувши футболку з символікою “Нових облич”. Тоді про своє рішення брати участь у виборах він ще не заявляв.
Наприкінці серпня мешканці міста помітили незаконні агітки Довгопола в приміщенні Ірпінської лікарні, тобто, на його місці роботи. Крім того, агітація в той час була заборонена і через терміни: виборчий процес мав розпочатись аж 5 вересня. 

 

Майно: Житловий будинок, земельна ділянка

-->
Прочитано 4849 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту