Погода: 9°C

П'ятниця, 03 грудня 2021 08:17 Прочитано 2649 разів

Лавровського виключили з фракції. Все через непокору диктаторству та лобіюванню власних інтересів Пікулика

Автор
  • font size decrease font size increase font size
  • Print
  • Email
Rate this item
(1 голос)
Денис Лавровський

На сьогоднішній 16 сесії Ірпінської міської ради зі зверненням виступив депутат від «Батьківщини» Денис Лавровський.

Раніше повідомлялося про виключення Лавровського із депутатської фракції «Батьківщини» та наміри відкликати його з депутатів міськради начебто «самою Юлією Тимошенко».

На сьогоднішньому сесійному засіданні Ірпіньради (її пряму трансляцію можна переглянути за посиланням) свою позицію озвучив сам Денис Лавровський. Повний текст виступу наводимо нижче:

Untitled-7.jpg

 


 

"Минув рік після місцевих виборів. За цей час я сумлінно виконував свої обов’язки депутата, про мою роботу знають багато мешканців не тільки мого округу, але і інших частин міста. За цей рік зробив більше двадцяти депутатських звернень. Біля 40 актів було подано мною для вирішення питання матеріальної допомоги мешканцям нашої громади. Також допомагав спортсменам за власний кошт. Вів прийом громадян. Жодного звернення не залишив без уваги. Про все це я планую звичайно розповісти у своєму депутатському звіті перед громадою.

Маючи рік депутатського досвіду на наступний рік я запланував зробити ще більше, але на заваді цього стало непорозуміння з керівником нашої фракції «Батьківщина». Керівник фракції, нехтуючи голосами наших виборців прийняв одноосібне рішення виключити мене з фракції та позбавити мене депутатського мандату.

Нажаль нинішнє законодавство дозволяє йому це зробити.

Зараз з боку голови фракції Батьківщина, використовується вся делегована йому партією влада, щоб не допустити мене до подальшої роботи в Ірпінській міській раді.

Він зібрав засідання нашої фракції, та використовуючи свій вплив примусив моїх колег проголосувати за моє виключення з фракції. Але хочу особисто подякувати Євгенії Ковтун яка не підтримала не обґрунтоване рішення. Дякую за її особисту думку та принципову позицію.

Балотуючись до Ірпінської міської Ради від партії «Батьківщина», я доносив до виборців її демократичні принципи, вивчав проблеми округу спілкуючись з людьми на зустрічах та пропонував способи їх вирішення. Ставши депутатом у подальшому я представляв партію «Батьківщина» на усіх заходах, показуючи не словом, а ділом, що ми є єдина надійна команда.

Але як виявилось наша команда не є такою. Останнім часом керівник фракції почав «скидати» свої рішення, як голосувати за питання людей.

Я продовжую розділяти програмні засади та принципи партії, але вважаю, що бажання керівника фракції не можуть стояти вище інтересів громади. Не можна голосувати тільки так, як думає і вирішує голова фракції!

Фракція – це колективне прийняття рішень та голосування, де кожен депутат ще відповідає за свій округ, від якого його було обрано. А нав’язувати свою думку без будь-якого обґрунтування  – це просто диктатура.

Вочевидь, я став не незручним для керівника фракції, адже у своїй роботі керувався саме інтересами виборців, які мені довірили представляти їхні інтереси у міській раді.

Але сидіти, склавши руки я не збираюсь і інтереси людей я буду відстоювати і надалі."


Як відомо, керівником фракції є Олександр Пікулик, більш відомий, як незаконний забудовник Ірпеня, що будує такі ж самі незаконні житлові комплекси. Великого резонансу набрала історія із ЖК "Центральний", який рекламував сам Олександр Пономарьов. Забудову визнали незаконною та арештували.

photo5282897370394245135_1.jpg

photo5280767251299023237_1.jpg

 

 

 

 

Джерело: Зоря Приірпіння

 

 

 
 


BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2649 разів Last modified on П'ятниця, 03 грудня 2021 20:27

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту