Погода: 15°C

Мария

Мария

Ірпінська ДЮСШ має 8 відділень:

Регбі, або «американський футбол» – командна гра, що робить з хлопчика справжнього чоловіка, виховує якості бійця і спортсмена! (вік 2002-2004 р.н.)

Волейбол – діти віком 8-9 років (одним з основних критерії до зарахування є високий зріст дитини, або ж самих батьків)

Європейський підхід до роздільного збору відходів демонструє сьогодні Коцюбинське. Нові майданчики для сміття та Еко-пункти збору вторинних ресурсів з’явилися скрізь по селищу. Еко-пункти працюють за розкладом: пн.-пт.: 9-17, сб.: 9-15, неділя – вихідний (обід 12-13). Приймають вторинну сировину: макулатуру, пластик, склобій та інше.

Середа, 28 жовтня 2015 07:05

Гостомель обрав свого голову!

До вашої уваги результати голосування на посаду селищного голови Гостомеля, за даними з офіційних протоколів, які ще не прийняті ТВК:

Прилипко Юрій Ілліч 1650 (30,43%)

Кириченко Анатолій Іванович 1191 (21,96%)

Гончаренко Олексій Олександрович 1149 (21,19%)

Вівторок, 27 жовтня 2015 07:47

Кого обрала Буча?

До вашої уваги попередні результати виборів.

На посаду Бучанського міського голови:

Федорук = 7678 (59,2%)

Таможній = 2318 (17,9%)

Понеділок, 26 жовтня 2015 08:47

Явка Приірпіння на місцеві вибори 2015

Буча – проголосувало 12 775 громадян, що становить трохи більше 50%.

Ворзель – на двох дільницях явка сягнула майже 60 %, а на одній із дільниць понад 72 %, що є дуже високим показником.

Коцюбинське – у дільниці, що знаходилася у лікарні проголосувало 852 виборці із 1744. Аналогічний відсоток у школі. Дільниці закрилися з явкою близько 50 %.

П'ятниця, 23 жовтня 2015 06:30

Почесне нагородження чемпіонів!

Нещодавно ми писали про цілу низку перемог наших місцевих спортсменів.

Вчора, у актовому залі Ірпінської міської ради відбулось урочисте нагородження команди регбістів ІДЮСШ, які стали чемпіонами України з регбі у вікових группах 1998-1999 р.н. та 2002-2003 р.н.

У фінальному етапі наші хлопці не програли жодного матчу!

«На останній сесії Бучанської міської ради військовий комісар, підполковник Кайдан Сергій сказав слово про призначення державної нагороди «За мужність 3-Го ступеня» (посмертно) Герою з Бучі – Василю Антоненку, саперу окремої роти саперів у 25-у ОМПБ «Київська Русь», що поклав своє життя за Мир в Країні при виході з Дебальцевського котла,» – говорить на своїй сторінці Facebook військовий Капелан, бучанський активіст Kushnirhuk Anatoliy, – «Тяжко було щось взагалі говорити, але я подякував батькам Героя за те, що вже другого сина вони віддали на службу оборони Країни назавжди…»

Депутати та присутні у залі стоячи віддали честь, аплодуючи сім’ї Героя.

П'ятниця, 09 жовтня 2015 08:03

Ворзель отримав статус курорту!

Вчора відбулася надзвичайно важлива подія для міста Ворзель: Київська обласна рада прийняла рішення про надання Ворзелю статусу курорту місцевого значення.

Про це повідомляє в ФБ Сергій Кухарський «Подяка всім причетним до цього процесу: депутатам Ворзельської ради, депутатам обласної ради, громадським активістам, всім не байдужим. Робота не пропала даром. Взяли і зробили!»

На 25 жовтня 2015 року Верховною Радою України призначено чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців, нагадуємо про можливість перевірити свої персональні дані в базі Державного реєстру виборців.

Це можна зробити офіційному сайті ЦВК, зайшовши до розділу «Державний реєстр виборців» та зареєструвавшись у вкладці «Особистий кабінет виборця».

П'ятниця, 09 жовтня 2015 07:37

У зоні АТО майже 200 самогубств!

Міністерство оборони України надало відповідь на запит щодо кількості небойових втрат серед військовослужбовців.

За інформацією Головного управління військової служби правопорядку Збройних Сил України, кількість небойових втрат за період 2014-2015 роки становить 597 військовослужбовців:

Сторінка 1 із 26

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту