Погода: 15°C

Середа, 06 травня 2020 06:21 Прочитано 4721 разів

Звернення до Зеленського: НАС ДІСТАЛО СВАВІЛЛЯ ЗАБУДОВНИКІВ В ІРПЕНІ!

Автор

Президенти змінюються, але ситуація в місті та країні - ні. Як завжди, наймаються ТІТУШКИ для захисту незаконних забудов та залякування населення. Поліція вже у відкриту координує свої дії з забудовниками. На суди надій ніяких немає.

Media



 

Ми ваші виборці, звертаємося до Зеленського, як Гаранта Конституції - зверніть увагу на Ірпінь. В Ірпені нічого не змінилося - триває тиск на активістів, депутати продовжують порушувати Закон України і будувати. Ірпінь вже відомий на всю Україну як столиця кинутих новобудов.

https://irpen.net.ua/entertainment/item/2854-najmasshtabnisha-zhitlova-afera-v-irpeni-oshukani-investori-deputati-irpenya-ta-mer-karplyuk-krishue-budivelni-aferi-foto-video

Новий ЖК "Синергія Сіті" розрахований на 30 000 людей має всі ознаки будівельної афери, тобто не звертаючи знімання на Ірпінь, можна отримати чергову гарячу точку і тисячі ошуканих українських сімей.
https://www.poglyad.tv/?s=%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D1%96%D1%8F+%D0%A1%D1%96%D1%82%D1%96

Ми сидимо на карантині, забудовники вирубують ліси і зводять незаконні будівництва. Де справедливість? Чому у вас, у влади, більше претензій до малого і середнього бізнесу, ніж до депутатів, які мають по 500 квартир?

Вибираючи вас у нас була надія на зміну. Але ніякої різниці ми не бачимо. Серед тітушек був сміх, коли ми згадували, що будемо писати звернення до вас. Нас дістало!

Повне відео і фото з події можна подивитися тут.
https://irpen.net.ua/entertainment/item/3380-na-pojme-reki-irpen-titushki-zashchishchayushchie-ocherednoj-zhk-ispolzovali-gaz-protiv-mestnykh-zhitelej-polnoe-video-i-foto

Буду вдячний за репост

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 4721 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту