Погода: 2°C

Четвер, 12 грудня 2019 08:51 Прочитано 2642 разів

Як Приiрпінський “УКРОП” виявился бурьяном

Автор
Як Приїрпінський “УКРОП” виявился бурьяном

Партія "УКРОП" відзначилася численними скандалами по усьому Приірпінню. Депутати, отримавши жаданий мандат, напевно, відчули себе богами та втратили зв'язок із громадою. Декілька прикладів, чому не варто взагалі голосувати за цю партію (на нашу суб'єктивну думку)



Укроп - Гостомель

Ексголова осередку УКРОПу, який вдарив жінку, отримав рік умовно.

Колишній голова осередку партії УКРОП у Гостомелі Микола Пасальський, який вдарив жінку через зауваження щодо собаки без повідка, отримав 1 рік обмеження волі з іспитовим строком на 2 роки. Про це йдеться в рішенні Дніпровського районного суду Києва, опублікованому від 24 січня. Суд визнав Пасальського винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство) та призначив йому покарання у вигляді 1 року обмеження волі. Також суд зобов’язав Пасальського сплатити постраждалій Тетяні Лавриненко 1773 гривні відшкодування матеріальної шкоди та 25 тисяч гривень відшкодування моральної шкоди. Пасальський буде відбувати покарання з випробуванням з іспитовим строком на 2 роки.
Він зобов’язаний періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну місця проживання, роботи, не виїжджати за межі України без погодження.
Вирок набуде сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. 23 липня 2018 року на зборах Гостомельського осередку УКРОПу повноваження Пасальського припинили та позбавили його членства в УКРОПі.
Інцидент трапився 9 липня 2018 року в Києві.

Пасальський підтвердив, що вдарив Лавриненко, бо вона начебто хотіла вдарити його самого і його пітбуля шокером. Жінка розповіла, що попросила взяти собаку на повідок.
Українська правда


Укроп. Ірпінь

Ірпінські колеги Миколи Пасальського від УКРОПу залишили собі, мабуть, лише партійний квиток, бо повністю злилися з партією забудовників "Нові обличчя". Всі голосування проводять на користь "Нових облич". І це не дивно, це ж вигідно!
Від ПП "УКРОП" в Ірпені маємо чотирьох депутатів:

  • Король Петро Петрович,
  • Нелюбин Віталій,
  • Смолянчук Наталія,
  • Пікулик Василь.

Смолянчук Наталія Вікторівна - теж корисний для міста депутат. Чого лише варта подія, коли депутати М.Плешко і Н.Смолянчук вирішили прокласти тротуар за бюджетний кошт. Тільки не до школи, а до під’їзду Н.Смолянчук.
------------------------------------------------------------------------------
Те, що депутатів більше цікавлять особисті справи, не приховують навіть вони самі. Коментар депутата-"УКРОПівця" В.Нелюбина:
"Мои УКРОПовцы совсем не мои. Король запуган тем, что у него отнимут бизнес по кладбищу и, понимая это, Карплюк поставил его главой зем.комиссии, чтобы показать толерантность и в тоже время, если полетят щепки, чтобы всегда можно было сказать, что это УКРОП, это не я. Пикулик, что-то строит и поэтому он тоже не может противопоставляться Карплюку, а Наташа Смолярчук бедная учительница, которая получала 6 т.грн, а когда Наташа не пошла на скандальную сессию с сегадеребаном (мегадеребан - ред.), Карплюк записал ее в оппозицию и у неё неожиданно забрали 30% зарплаты, кроме того Карплюк позволяет себе звонить ей ночью и психологически на нее давить, а она слабая женщина".
---------------------------------------------------------------------------------

statki6

Пікулик Василь Серафимович - забудовник.

Цей депутат має великий перелік досягнень, але не перед громадою. Останні приклади скандалів (назви статей):
"Ділянка під будівництвом Оверка та Пікулика, на якій мав бути пологовий будинок - арештована", "Сесія в Ірпені: пайова участь, чергова висотка забудовника Пікулика, стадіон — освітянам", "Пікулик збирається забудувати землю з-під військомату попри дві кримінальні справи".

Якщо рахувати всі скандали, знадобиться окремий випуск газети про цього депутата.
Нагадаємо, Пікулик доводиться тестем іншому депутату Ірпінської ради Ігорю Вишнякову, який, в свою чергу, просто кинув тисячі українських родин, а наразі переховується за кордоном. Але будувати продовжує депутат Пікулик.
Серед досягнень цього депутата - його майно. Рух "Чесно" порахував статки депутатів в 2016 р., і виявилося, що Василь Пікулик - найбагатший депутат в Ірпені. Це повинно дуже приємно здивувати його виборців.

Янукович Вишняков и Пикулик


Нелюбин Віталій Леонідович - забудовник.

Вже потрапляв у скандали, пов'язані з будівельними аферами.

Віталій Нелюбин отримав у ТОВ Комунально-житлове управління “Альтернатива” на посаді директора заробітну плату за рік у розмірі 7 100 грн. Такий рівень зарплатні для менеджера компанії є доволі низьким. Він єдиний у родині працює й утримує дружину та сина.

При такій мізерній зарплатні Нелюбин позичив у 2016 році кошти у розмірі майже 19 мільйонів гривень у іноземного громадянина Максима Романова та українця Євгена Дубовика.
Нелюбин нещодавно фігурував у гучному скандалі навколо ЖК “Кампа”. Депутат стверджує, що будував цей комплекс разом з ексдепутатом облради Сергієм Арєф’євим і той йому лишився винен. Зараз на квартири в ЖК “Кампа”, за позовом Нелюбина, накладено арешт.
(рух "Чесно")


Ви просили розібратися і пояснити, що ж відбулося на останній сесії. Ось вам замість казки на ніч - бувальщина. Насправді сесія була майже зірвана. Бо більшість Карплюка вперше за цей рік зібралася в мінімальному складі - 18+1 голос.
Цим +1 виявився пан депутат у зеленій футболці, відомий всьому місту тим, що в його будинку коло парку Правика на президентських виборах офіційно розташовувався штаб Зе. Хоча він, звісно, насправді був і не єдиним в місті.
За нашими даними, Віталій Нелюбін прийшов з єдиною метою - щоб позбутися нарешті проблемних активів на вулиці Новооскольській. Це земельні ділянки з залишками лісу, де місцева громада бачить сквер Новооскольський і рішуче блокує будь-які спроби будівництва.
Місто мало викупити ці ділянки у пана Нелюбіна. Тобто віддати йому живі гроші за те, що колись і так належало громаді. Але стався конфуз: рішення йшло в порядку денному під номером 121 і сам депутат не міг за нього голосувати, оскільки мав очевидний конфлікт інтересів.
Отже, відпрацювавши "голосом Карплюка" на останній сесії, Нелюбін пішов з неї ні з чим. Як обнадіяла Попсуй: "Наступного разу пощастить".
Словом, солодких вам снів і більш далекоглядних депутатів.
Михайлина Скорик-Шкарівська, група Ірпінь Daily / Ирпень

Депутат Нелюбин Ирпень


 Король Петро Петрович

Король Петро ПетровичКоролю Петру приписують монополію у ритуальному бізнесі. Напевно, вся Україна сміється з останнього скандалу, коли в боротьбі за небіжчика в Ірпені сталася стрілянина між двома ритуальними службами.
Ще Король Петро відзначився хамською манерою спілкування з виборцями. Батько депутата, теж ексдепутат Ірпеня - Петро Король, спокійно гасає містом, будучи напідпитку (зі слів свідків). 22 листопада спричинив ДТП та лишився без водійського посвідчення. 
Радимо прочитати: Підпільний морг в Ірпені та скелети у шафі Короля: ШОКУЮЧЕ РОЗСЛІДУВАННЯ

korol

 

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2642 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту