Погода: 15°C

Понеділок, 28 жовтня 2019 13:26 Прочитано 3119 разів

Володимир Зеленський призначив головою Київської облдержадміністрації Олексія Чернишова

Автор оф. сайт Президента

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Київської обласної державної адміністрації Олексія Чернишова. Відповідний указ підписано 28 жовтня.

Під час зустрічі в Офісі Президента Глава держави вручив Олексію Чернишову службове посвідчення, побажав новому очільнику області успіхів та висловив сподівання, що Київщина отримає новий імпульс для розвитку.



Зі свого боку новопризначений голова Київської ОДА подякував Президенту за довіру та можливість працювати в одній команді для досягнення спільної мети – зробити Україну інвестиційно привабливою та заможною.

Довідка. Олексій Чернишов народився 1977 року в м. Харкові. Мешкає та працює в Києві. У 1999-му закінчив Харківський гуманітарний університет «Народна українська академія» за спеціальністю «Економіка підприємства». Також навчався за програмою «Управління проектами» Project Management Institute (Пенсильванія, США). У 2002 році закінчив Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство». Бізнесмен та інвестор. Є засновником інвестиційної компанії VI2 Partners, яка займається залученням прямих інвестицій, формуванням та управлінням активами, інвестиційним банкінгом та співпрацює з великими міжнародними фінансовими організаціями. Засновник організації Kyiv Vision Foundation, що спеціалізується на залученні інвестицій у країну та підтримці культурних проектів.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3119 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту