Погода: 15°C

П'ятниця, 04 жовтня 2019 12:20 Прочитано 5430 разів

Сергій Жадан та Клівленд Воткіс у Бучі 5 жовтня

Автор tarasovsky-bucha

5 жовтня 18:00 Бучанський міський парк вул. Інститутська, 54, м. Буча Міжнародний фестиваль «Парк мистецтв». Вхід вільний за умови реєстрації https://cutt.ly/swGAjGA. Кількість місць обмежена!

  • Дата початку: Субота, 05 жовтня 2019
  • дата кінця: Субота, 05 жовтня 2019
  • Місце проведення: Ірпінь
  • Час початку: 18:00 - 20:00
  • Вхід: вільний


Тому просимо вас пройти коротку реєстрацію, щоб гарантувати собі місце у літньому театрі.

Програма:

18:00 – Сергій Жадан читає вибрані поезії у супроводі джазового піаніста Олексія Боголюбова

19:00 – Клівленд Воткіс із програмою VocalSuite (Великобританія)

Сергій Жадан — український поет, письменник, перекладач, культурний та громадський активіст. Людина, яка загалом не потребує представлення. Лауреат численних українських та міжнародних літературних премій, перекладений на 30 мов світу. Його називають «рок-зіркою» сучасної літератури та совістю нації. На фестивалі в Бучі Сергій Жадан читатиме вибрані поезії у супроводі відомого джазового піаніста Олексія Боголюбова.

Клівленд Воткіс (Cleveland Watkiss) — неперевершений вокаліст-віртуоз із Лондона, визнаний кращим джазовим співаком Великобританії численними преміями та авторитетними виданнями, зокрема: Guardian Jazz Awards, Evening Standard, Parliamentary Jazz Award, London Jazz Award, MOBO, MBE Award. Він є солістом опер, бенд лідером джазових ансамблів, учасником міжнародних фестивалів та концертів у всіх куточках світу, професором кількох коледжів, відомим педагогом та беззаперечною зіркою джазової сцени Великобританії та світу.

Вперше в Україні зі своєю сольною програмою VocalSuite. VocalSuite — це неповторна вокальна імпровізація а-капела, яка вбирає атмосферу місця, настрій та інтерактивність аудиторії — і створює шоу тут і тепер. Клівленд Воткіс одним лише голосом поєднує гармонію контрапункту, електроніку, брейк-біт і бас-лінії для приголомшливого ефекту, малюючи унікальний оркестровий звуковий пейзаж прямо на очах у глядачів. Своїм голосом він стелить безшовне полотно музичних зв’язків між культурами Африки, Америки та Європи.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 5430 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту