Погода: 11°C

Понеділок, 15 липня 2019 14:57 Прочитано 2542 разів

ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ ПО 95-му ОКРУГУ? Відео

Автор Марієль Славська

Не секрет, що я категорично проти кандидатури Володимира Карплюка і тому викладала серію відео із аргументами проти екс-мера Ірпеня. Всі ці відео ви можете передивится по хештегу #япротикарплюка.



В коментарях мене багато раз запитували так тоді за кого ж голосувати? Я вивчила весь список кандидатів по нашому 95-му округу і сьогодні оголошую достойних на мою суб’єктивну думку претендентів.

Одразу скажу, що я голосуватиму за Слуга Народу - Горобець Олександр - Округ 95, який балотується від партії Слуга Народу Чому? Бо я голосувала за діючого президента - Володимир Зеленський і я на 100% впевнена що йому не впоратися без підтримки адекватних депутатів у Верховна Рада України які будуть голосувати за законопроекти Слуги народу.

Якщо ви не готові голосувати за кандидата від СН пропоную розглянути наступні кандидатури, які на мій погляд, також є достойними. Знаю їх особисто і можу без вагань їх рекомендувати:

Михайлина Скорик-Шкарівська, кандидат від партії Голос. Ця людина вже не перший рік веде боротьбу проти корупції в Ірпені. https://www.facebook.com/marielslavskaya/videos/3367853363240994/

Angelika Makeeva - самовисуванка. Про цю сильну духом жінку я знімала окреме відео, за посиланням:

Margarita Ovcharenko - молода, амбіційна та патріотична. Політик нової формації.

Інших кандидатів не знаю особисто, тому рекомендувати не можу. Обкладинка гарна у багатьох, але суть може виявитися непередбачуваною.

А ви за кого будете голосувати?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2542 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту