Погода: 10°C

Середа, 10 липня 2019 09:30 Прочитано 3572 разів

Акція ошуканих інвесторів ЖК «Благодатний»

Автор

11 липня 2019 року об 10 годині біля Ірпінської міської ради (вул. Шевченка, 2А) відбудеться мирне зібрання ошуканих інвесторів ЖК «Благодатний», на якому буде висунуто ряд вимог міській владі у зв’язку з її бездіяльністю в допомозі інвесторам, які вклали свої кошти у будівництво великого комплексу в Ірпені.



13 липня 2019 року об 11 годині на кільці автодороги Р30 (початок вулиці Університетської) акцію буде продовжено шляхом перекриття руху транспорту в бік міста Києва.

Організаторами даної акції є ошукані інвестори мікрорайону «Благодатний».

Фізичні особи, які взяли на себе зобов’язання з будівництва семи ЖК, що входять у мікрорайон «Благодатний» – Кіраковський М.В., Зібарєв А.О., Дяківський Р.П. та Глухоман В.В. – самоусунулися від виконання своїх обов’язків за договорами з інвесторами. Фактично 2 роки не будуються будинки, які входять до складу мікрорайону: ЖК «Княжий Двір», ЖК «Панорамний», ЖК «Панорамний 2», ЖК «Фреш Сіті», ЖК «Шервуд Парк 1», ЖК «Шервуд Парк 2» та ЖК «Южний».

Наразі 7 будинків, що входять до складу «Благодатного», знаходяться у замороженому стані. А, отже, близько 1000 осіб не можуть отримати своє житло та вимушені шукати шляхи вирішення проблем із будівництвом.

Зокрема, на минулому мирному зібранні інвесторів очільниця міста Анастасія Попсуй, пообіцявши всіляке сприяння інвесторам в захисті їхніх законних прав, досі не виконала обіцянки – не доклала жодних зусиль для допомоги громаді.

Окремо також слід зазначити, що Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області більше 2-х років не проводить слідчих дій відносно засновників компанії Кіраковського М.В., Зібарєва А.О., Дяківського Р.П. та Глухомана В.В., що є грубим порушенням прав інвесторів та діючого законодавства.

Проблема недобудов негативним чином відображається на іміджі міста Ірпінь та, відповідно, впливає на розвиток міста, а недбалість і бездіяльність органів влади та місцевого самоврядування стосовно даної проблеми призводить створює атмосферу нульової законності в місті. Саме тому ошукані інвестори ЖК «Благодатний» проводять акцію з метою нагадування міській владі про необхідність пошуку рішення проблеми, що виникла.

Під час акції будуть озвучені вимоги до міської влади, Національної поліції та інших відповідальних органів та осіб.

Доєднатися до події можна у мережі Фейсбук за посиланням:
https://www.facebook.com/groups/926603517671111.

Детальніше читайте: https://www.facebook.com/groups/926603517671111/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3572 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту