Погода: 13°C

П'ятниця, 05 липня 2019 08:28 Прочитано 4078 разів

Антон Головенко – “п’ятий елемент” в піар-кампанії Карплюка

Автор Ірпінь Он-лайн
Головенко

Активна підтримка Володимира Карплюка, що оперативно поширюється павутиною соцмережі, скидається на інструмент стратегічно продуманої передвиборчої інформаційної кампанії. 

Не секрет, що “пересічні громадяни”, які опиняються в кадрі професійно знятих відеороликів – переважно особи, наближені до ІМР, або співпрацюють з Карплюком на комерційній основі. Серед них можна впізнати колишніх та теперішніх працівників міськради, очільників різних підприємств міста, які співпрацювали з Карплюком, та навіть кримінальних ділків. Вже засвітились у піаркампанії головний лікар Ірпінської поліклініки Світлана Росстальна, завідувачка дитсадка “Колібрі” Любов Шостак, директора КП “Ірпіньзеленбуд” Ольга Олійнич, директори Ірпінських шкіл №3, №12 та №13. Це представники 4 елементів життєдіяльності міста, які застосував в своїй рекламі Карплюк, використовуючи адмінресурс.



Нещодавно активно агітувати за  Карплюка розпочав заступник голови Ради ветеранів АТО Ірпеня Антон Головенко, яка фінансується міською радою Ірпеня.Так, днями він записав відеозвернення до виборців, де розповідає, як багато ексмер зробив для міста. 

Антон Головенко – фігура кримінального кола. Раніше журналісти, які розслідували його зв’язок з Карплюком, були шоковані інформацією з його біографії, яку почули від жителів його рідного міста Малин: хуліганство, рекет, віджимання бізнесу, напад на людей тощо.

За хуліганство Головенка притягували до відповідальності не раз.Не один раз Головенко відповідав і за напад на людей та розбій. 28 лютого 2017 р Головенко почав використовувати свої бійцівські прийоми вже в Ірпені, під час засідання Громадської ради – Антон Головенко встав і підійшов до члена лічильної комісії Євгена Мельничука і завдав удар по голові.

Такого розбійника в Ірпені прийняли особливо радушно. Вручали грамоти, подяки, влаштовували фотосесії. Відмічав заслуги Головенка перед містом і сам Карплюк. Звісно, користь для нього від такого кримінального елемента була очевидна. Головенко брав участь в акції цькування журналістів та активістів “Інформаційного порталу”, разом з тітушками захищав незаконні забудови, а також міську раду після штурму. Також  Головенко ще й активно рекламував “Орлан-Інвест груп” Карплюка. 

Тепер Головенка перекинули ще й на агітаційні роботи. Його завданням є виливання бруду на головного опонента Карплюка на позачергових парламентських виборах – кандидата від “Слуги Народу” Олександра Горобця. Головенко зображає з себе чесного та зацікавленого виборця, що ходить на зустрічі з кандидатами та намагається вигадувати на них компромат. Питання, які він ніби риторично задає Горобцю у своїх постах і на які не отримав відповіді на зустрічі – про біографію та діяльність кандидата – публічно відкрита, описана на його сайті та офіційних сторінках в соцмережах. 

Антон Головенко - “п’ятий елемент” в піар-кампанії  Карплюка 

Будь-яка аргументація та конструктив у зверненні Головенка відсутні. Очевидно, що якихось об’єктивних “зачіпок”  у своїх конкурентів Карплюк та його команда поки не знаходять. Тому єдине, чим намагаються маніпулювати – це емоційні зауваження щодо нібито ігнорування кандидатом від партії “Слуга народу” питань під час зустрічей з виборцями. Варто зауважити, що подібні “претензії” поширюються у соціальних мережах виключно з акаунтів представників кишенькової громадської ради та чиновників ІМР. Особливо комічно виглядала багаторічна заступниця Ірпінського міського голови Лідія Михальченко, яка під час зустрічі з Олександром Горобцем у Ворзелі намагалася видавати себе за громадську активістку.  

Антон Головенко - “п’ятий елемент” в піар-кампанії  Карплюка

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 4078 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту