Погода: 12°C

Четвер, 20 червня 2019 14:47 Прочитано 5366 разів

ПЛЕШКО - ДЕПУТАТ, ЯКИЙ МАЄ ВІДСОТОК З ПРОДАЖУ КВАРТИР В ІРПЕНІ ТА ПОЛЮБЛЯЄ ПРОДАЖНІ КОНКУРСИ

Автор Маріель Славська
Плешко врун и коррупционер

Ситуація, пов’язана із цими скріншотами, сталась у 2017 році, коли я ще не розуміла, що собою являє місцева влада, дивилась на зміни в місті великими очима, щиро вірила, що все це на краще і, що невже з’явилась нормальна влада.



Тоді я почала робити блог, і представники влади мали бажання познайомитись зі мною, дізнатись хто я. Максим Плешко також віднайшов мої контакти, запропонував зустрітись.

Я розповіла йому, що хочу зробити проект «Інспекція новобудов», але мене звичайно цікавив правдивий проект. Тобто, щоб були справжні експерти, які можуть подивитись, де які будинки якісні тощо. У пана Максима, в свою чергу, виявились зовсім інші орієнтири та інші цінності, й він запропонував проект у форматі конкурсу, але буде перемагати той забудовник, що заздалегідь заплатив певну суму грошей. Зрозуміло, що такий формат мені не підійшов і я запевнилась в тому, що влада зацікавлена в забудові, має з цього зиск. Безпосередній приклад - це Максим Плешко. Він прямо говорить, що має відсоток з проданих квартир.

Плешко лгун

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 5366 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту