Погода: 10°C

П'ятниця, 21 вересня 2018 05:46 Прочитано 3135 разів

В.о. мера Ірпеня Попсуй витратила 120 тис. гривень з міськбюджету на святкування в США Дня незалежності України

Автор https://ukranews.com/
Карплюк Попсуй Пащинский

Виконуюча обов'язки міського голови (мера), секретар Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй витратила 119 760 гривень з міського бюджету на відвідування делегацією р. Ірпеня (Київська область) Сполучених Штатів Америки.
Про це йдеться у відповіді Виконкому Ірпінської міськради на запит Українських Новин.



19 вересня інформаційне агентство "Українські Новини" направило запит до Ірпінської міськради з проханням надати інформацію про відвідування делегацією р. Ірпінь США в серпні 2018 року.

На запрошення Українського Конгресового Комітету Америки - Відділ Іллінойс та Української Греко-католицької церкви Св. Михаїла м. Мілуокі до США були запрошені:

в.о. міського голови, секретар ради Анастасія Попсуй;
депутати міськради Олександр Маркушин та Олександр Пащинський;
радник з питань міжнародного співробітництва Оксана Сулима;
заслужений артист України Іван Пилипець.

"Вартість витрат - 119 760,0 гривень, з них: авіаційний квиток в обидві сторони - 31 560 гривень, проживання у готелі 53 633,87 гривень, добові 34 566,13 гривень. Витрати на авіаційний переліт, проживання здійснювалися за рахунок міського бюджету для Анастасії Попсуй, для інших членів делегації за рахунок спонсорських коштів. Відшкодування добових здійснювалося за рахунок міського бюджету для Попсуй, для інших членів делегації за рахунок спонсорських коштів", - йдеться у відповіді Ірпінської міськради.

Програма перебування передбачала участь у святкуванні з нагоди 27-ї річниці незалежності України в місті-побратимі Мілуокі. Також делегація взяла участь в офіційній церемонії підняття українського прапора в м. Чикаго з нагоди Дня незалежності України та участь у фестивалі "Українські дні - 2018", де від м. Ірпінь з вітальною промовою до всієї української спільноти американського штату Іллінойс виступила Анастасія Попсуй та співав гімн України Іван Пилипець.

Стаття по темі:

Депутатка Попсуй живе за межею бідності і купує "Хонду" за 30 тисяч гривень

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3135 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту