Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 2850

Print this page
Вівторок, 31 липня 2018 05:59 Прочитано 3999 разів

Мер Карплюк втікає із проблемного міста. 4 серпня ошукані інвестори “Благодатного” збираються на мітинг

Автор
Карплюк тікає із міста, залишаючи інвесторів “Благодатного” напризволяще. Права рука мера-втікача Дмитро Христюк вже звільнився з посади першого заступника очільника ІМР. Карплюк “дотягне” до 2 серпня. Далі, ймовірніше за все, поїде за кордон. Принаймні, цього очікують жителі Ірпеня які стали жертвами “карплюківських забудовників”.
Відповідна інформація з'явилась у ФБ. Цієї суботи, 4 серпня об 11.00 інвестори мікрорайону “Благодатний” - а саме ЖК «Княжий Двір», ЖК «Панорамний», ЖК «Панорамний 2», ЖК «Фреш Сіті», ЖК «Шервуд Парк 1», ЖК «Шервуд Парк 2», ЖК «Южний» - вийдуть на мітинг аби нагадати міській владі Ірпеня про виконання обіцянок щодо сприяння у вирішенні питання добудови «Благодатного».


blagodatniy
Як відомо, сотні власникі недобудованого житла переконують, що їх ошукали відомі ірпінчани - Кіраковський, Зібарєв, Дяківський та Глухоманов. Cаме ці особи розпочали свою будівельну діяльність із “благословіння” Карплюка. Що правда, у квітні цього року під час мітингу ошуканих інвесторів “відхрестився” від дій забудовників “Благодатного”, порадивши звернутись до прокуратури.
karpluk22222
karpluk1111
Наразі це ваші господарські відносини із забудовником, в які влада не має право по закону втручатись - зазначив тоді Карплюк, - То я вас запитую! Ви своє майно будите відстоювати? Чи вам потрібно щоб прийшов дядько якийсь і все замість вас зробив. Тому слухайте мене, моя особиста думка — це ви помилились із забудовником”.
Цієї суботи ошукані інвестори спробують ще раз запросити до відкритої публічної розмови Карплюка, та Христюка. Якщо до того часу вони ще будуть знаходитись в Україні. Адже, як відомо протягом свого головування в Ірпені Карплюк більшість часу проводив у Польщі ніж в Україні. Про це неодноразово писали журналісти Інформаційного порталу Ірпеня.
Тим не менш, 4 серпня на акцію будуть запрошені очільники ІМР, народні депутати України Купрій В.М. та Червакова О.В., а також голова Київської обласної державної адміністрації Горган О.Л. Крім того, на збори будуть запрошені забудовники Вишняков І.А., Кіраковський М.В., Зібарєв А.О., Дяківський Р.П. та Глухоман В.В. для того, щоби пояснити власну відмову від виконання власних зобов'язань за договорами з інвесторами”, - йдеться у повідомленні.
Під час акції буде озвучено стан справ із продовженням будівництва усіх ЖК, а також будуть проведені громадські обговорення подальших дій ошуканих інвесторів.
Телефон для учасників акцій: +380677863675 Наталія
Контакти для журналістів та ЗМІ: +380638641316 Ельвіра або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3999 разів